Pomoc a dobra rada pri kupe

  • No nikto viac s ďalším tipom na niečo konkrétne, nič extra som tiež nenašiel..v tejto cenovej hladine zrejme nič lepšie asi nenájdem ..a pod 44mm ísť určite nechcem


    Odoslané z môjho iPad cez Tapatalk

  • Chlapi pomoc..dnes mi na mojich štajnoch začala blbnut otočná luneta..tažko sa s nou otáča, potom sa rozbehne, neskor je uplne zaseknuta..najväčší problem je od 50' az po 10'..doteraz s nimi nebol žiadny problem..


    Odoslané z môjho iPhone cez Tapatalk

  • Skús napísať esqueltovi má dobrého hodinara v BB a robí mu aj servis na Štajny. Predpokladám že máš potápky tak ich daj pod tečúcu vodu aby ti z boku tiekla voda na lunetu a skús ju niekoľkokrát otočiť. Mohla by sa vyčistiť. Robí to aj mne a zvykne to pomôcť.

  • Dej je pod proud vody, měň jeho směr a pak je nech v teplejší vodě chvíli koupat. Po vytažení zkus protočit. Když nepomůže vraž je ještě zatepla pod proud studený vody a znovu zkus po vytažení protočit. Nepomůže, servis.

    Jinak tady je fotka sundaný lunety ze štajnů

    Time is Life. Je to dar i prokletí. Instagram daemonultimate1

  • Chlapi skúsil som ten prúd vody a uz je to ok..uz na samotnom zvuku otáčania je poznať, ze to pomohlo..uz mi tiekol studeny pot dole krkom ked som si predstavil výmenu toho puzdra ..velka vďaka Vam všetkým za pomoc!


    Odoslané z môjho iPhone cez Tapatalk

  • Nechcel som sirit paniku, ale mozno som si zamenil extra komplikovane za nemozne :) Urcite to nejde tak jednoducho ako na Seiko alebo Orient. Este druha vec je, ci ta fotka ma aj stastny koniec a podarilo sa ju zlozit dokopy :D

  • Já nevim, je to fotka z WUS, takže asi nějakej příběh má. Je mi to jedno, točení fórový lunety na Seiko mě fakt neuspokojuje (Orienty jsem nikdy neměl), takže žádná panika mě nevyvede z rovnováhy. Na WUS jsem mimochodem četl prohlášení od nějaký Magdalény :) nevim jak se jmenovala, jako ofiko prohlášení ze Steinhartu, že luneta opravdu sundat nejde. No ta fotka hovoří jasně a o nandání zas nemluvila ona :) Každopádně na každou rozborku by měla existovat i sborka (když z průzkumu vynechám čínský lepený autíčka, umělohmotný panny - ale i takovou jsem nedávno rozebral a zase složil, ne fakt NEBYLA nafukovací :) - a podobný blbosti) i když může být o hodně náročnější (a ne vždy levnější) než výměna celého pouzdra. Takže nevím, jestli máš a nebo nemáš pravdivé informace a jen zopakuji, je mi to jedno :)

    Time is Life. Je to dar i prokletí. Instagram daemonultimate1