Panerai Radiomir 8 days GMT Oro Rosso


  • Model z kolekcie Radiomir, ktorá je charakteristická svojou klasickou estetikou, zostáva verná svojím historickým koreňom a sľubuje technickú dokonalosť s nadčasovou eleganciou ružového zlata, z ktorého je vyrobené púzdro o priemere 45 mm. Ružové zlato, ktoré používa značka Panerai, je špeciálna zliatina s neobyčajne vysokým podielom medi (24,1 %), dodávajúca farbe neuveriteľnú hĺbku, a platiny, ktorá pomáha predchádzať oxidácii kovu. V púzdre sa ukrýva mechanický stroj s ručným náťahom kalibru P.2002, kompletne navrhnutý a zostavený značkou Panerai, s neuveriteľnou osemdennou rezervou chodu. Hnedý ciferník poskytuje dostatok priestoru pre dátumovku na pozícii 3, malú sekundovku, 24 hodinový indikátor na pozícii 9 a lineárny ukazovateľ rezervy chodu na pozícii 6. K dostaniu je s hnedým koženým remienkom z aligátora s nastaviteľnou sponou z ružového zlata.


    Ref: PAM00395
    Kaliber: manufaktúrny mechanický s ručným náťahom so skeletovanými mostíkmi, 245 súčiastok - P.2002/10 calibre (28.800 Vph, 21 jewels, Glucydur® balance)
    Rezerva náťahu: 8 dní
    Priemer púzdra: 45 mm
    Púzdro: 18kt ružové zlato
    Vodotesnosť: 50 m
    Limitovaná edícia: 500 kusov



    Zdroj: watch it 2/2012, panerai.com

  • Sú parádne. Pri takomto prevedení ich vidím ako ideálne elegantné hodinky. Čo sa možno k tetejto značke až tak nehodí, no ta zlatá im pridáva na takom spoločenskom význame nehovoriac o tom zadnom priehľade.