Omega otvorila svoje brány Jamesovi Bondovi

  • chalani nieje dôvod ku gratulácii, žial nie som ich majiteľ :(

    (keď mám ešte stále aktuálne info tak je na slovensku zatiaľ iba jeden šťastný majiteľ spectre (oficiálne sa už nedajú zohnať) takže áno máš pravdu spartan ľudia si radi kupujú limitky alebo drahé hodinky kvôli tomuto aby boli jedny z mála.)

    skoro so všetkými príspevkami plne súhlasím, akurát že watchesfan za 6.000 € podľa mňa nekúpiš rolexy.

    k subom - je to proste rolex, milujem tie hodinky. kebyže na ne mám tak si ich určite kúpim.

    k omegám - mne osobne sa páčia seamastery tristovky a bondovky ešte viac, majú vymakaný stroj 8400 s co-axom a kremíkovým vláskom, je tu 4 ročná záruka (neviem koľko je pri rlx), sú antimagnetické (antimagnetické rlx začínajú okolo 10k ak sa nemýlim, ak áno opravte ma, fakt neviem presne), je to limitka, viacerím chýba 007 na ciferníku, mne sa to naopak páči že to tam nedali, 0 namiesto 12 je tiež fajn, veľkosť púzdra akurát (pre mňa) dátumovka by mi chýbala to je pravda a je to škoda že tu nieje ale určite by som si zvykol, v krabici je samozrejme aj ťah, nielen NATO.

    takže čo sa týka dizajnu páčia sa mi obidvoje a kebyže mám reálne 6k tak by som ich dal do omegy, 10k tak rlx
    ak sa mýlim tak ma opravte :)

  • chalani nieje dôvod ku gratulácii, žial nie som ich majiteľ :(
    ...............................................................................

    akurát že watchesfan za 6.000 € podľa mňa nekúpiš rolexy.

    ad 1: to je nám jasný :) cítíme s tvou lítostí :)
    ad 2: psal jsem došetřil bych :) ale myslim, ža za 6 už by se něco sehnat dalo i bez došetření, to už záleží na možnostech každého z nás

    Time is Life. Je to dar i prokletí. Instagram daemonultimate1

  • viac tu: http://www.businessvize.cz/strategie/zakl…enove-strategie

    Cena produktu je jeho sucastou, nie?

    Čo ja viem, tiež som mal na VŠ marketing, ale nňa tie teoretické žvásty nikdy nejako nebrali, heď po skúške som to bazudol.

    Ja som niekde počul (čítal), že SPECTRE LE predali už osem na Slovensku, ale nepamätám sa kde, na WUS a omegaforums ich je kopa, takže táto spectre limitka išla ako "teplé rožky".

    No-date Submariner teraz stoja u AD tuším 6 400€, s dátumom nejakých 7 000€, Omega SM 300 stojí AD 5 500 (klasické, nie LE) ale od overeného GM dodávateľa s vyplnenou medzinárodnou zárukou stoja 4 290€ a to už je celkom rozdiel. Rolex má antimagnetické millgaus, tie stoja od 6 600€ u AD, ale to je iba do 1 000 gausov, ako napovedá názov, Omega je do 15 000 gausov, ale ako by som to využil netuším.

    U mňa je problém u klasických SM 300 tá luminova, keby mali normálnu luminovu, možno by som si ich kúpil namiesto 300M, ktoré mám teraz, alebo by som si kúpil obidvoje, ale takto sú u mňa najlepšie Seamaster hodinky keramické 300M co-axial chronometer. Na PO 8 500 mi vadí hrúbka.

    Omega Speedmaster Professional Moonwatch 311.30.42.30.01.006 | Omega Seamaster 300m Co-axial chronometer 212.30.41.20.01.003 | Tag Heuer Aquaracer Calibre 5 WAY211A.FT6068 | Seiko SKX009K2 | Citizen Eco-drive BY0000-05E

    Ω Spartanova zbierka

    YouTube: Spartan's watch reviews

    INSTAGRAM: @spartans_watches

  • External Content youtu.be
    Content embedded from external sources will not be displayed without your consent.
    Through the activation of external content, you agree that personal data may be transferred to third party platforms. We have provided more information on this in our privacy policy.

    Time is Life. Je to dar i prokletí. Instagram daemonultimate1