Hodinky & Víno - event

  • Oficiálne sme uviedli značku Schaumburg Watch na náš trh v príjemné nedeľné popoludnie na prvom evente v našich lesoch a hájoch.

    Záujem bol väčší, ako som očakával a vinotéka v bratislavskom Starom meste sa zaplnila veľmi pekne.

    Predstavili sme spoločnosť, jej začiatky, aktuálnu činnosť i modelové rady, z ktorých vybranú kolekciu si bolo možné vyskúšať. Najväčšiu pozornosť pútala rada MooN, ale ani modely ako Ceramatic, Purist, Trible, GT - Red Cup, AQM, či dámske Passion sa nedali zahanbiť. Práve posledne menované hodinky mala na zápästí i priateľka značky Eva Sakálová, spoluprácu s ktorou sme na evente zoficiálnili.

    Someliérka rozprávajúca o slovenských vinároch vhodne doplnila hodinkovú časť. Ochutnávka bieleho a ružového vína nemohla chýbať :) .

    Módna konzultantka prestížneho bratislavského salónu Delor Slovakia (ako som sa dozvedel, fandia produktom s umeleckou hodnotou a dušou :) ) prekvapila prítomných mužov veľmi pekným a zaujímavým darčekom.

    Neoficiálna časť eventu sa takisto niesla v priateľskom duchu. Príjemné rozhovory, nové kontakty a AcroYoga ako čerešnička na záver :super: .

    I love my job ❤️.