Súťaž o vstupenky na SEW Brno 2015

  • Tak ako minulý rok, aj tento rok sa uskutoční SEW (Salon exceptional watches - veľtrh hodiniek) v Brne.
    No a hodinkománia nesmie chýbať ako mediálny partner. Na oplátku za to nám organizátor súťaže venoval 5 bežných vstupeniek a 2 VIP vstupenky, ktoré Vás oprávňujú aj na vstup na VIP spoločenský banket. Keďže na spoločenský banket sa zvykne chodiť vo dvojici, prvou cenou budú rovno dve vstupenky VIP v celkovej hodnote 110 EUR. Viac ohľadom súťaže nájdete nižšie.



    Viac informácií o samotnom veľtrhu nájdete na adrese: http://www.sewbrno.com/
    alebo FB: https://www.facebook.com/sewbrno

    Súťaž:

    Veľtrh sa uskutoční 18 až 19 septembra 2015. VIP spoločenský večer bude len 18-tého! Prosím preto všetkých súťažiacich aby sa zapájali do súťaže iba vtedy, ak sa veľtrhu v Brne skutočne zúčastnia.

    Pravidlá súťaže: Súťaž začína zajtra - tj. 6.8.2015
    Pôjde o typickú obrázkovú súťaž s tým, že bude záležať aj na čase odpovede. Každý deň okolo 10:00 hod pribudne do osobitného vlákna s otázkami otázka s tým, že kto odpovie ako prvý, získava bežnú vstupenku na veľtrh. Na obrázkoch budú časti hodiniek a úlohou súťažiacich bude identifikovať značku a model hodiniek čím skôr a rovno napísať odpoveď do vlákna s otázkami. Otázky sa budú týkať iba značiek, ktoré budú vystavovať na veľtrhu SEW: http://www.sewbrno.com/znacky

    Cez víkend sa nesúťaží! Takže otázky nebudu zverejnené.
    Posledný šiesty deň súťaže si zasúťažíme o 2 VIP vstupenky. Budú uverejnené rovno tri súťažné otázky/obrázky. Kto odpovie na všetky tri naraz správne ako prvý, získa obidve VIP vstupenky. Na poslednú otázku môžu odpovedať aj tí, čo už získali bežnú vstupenku. Čo s ňou potom urobia, je na nich. Môžu ich trebárs darovať inému hodinkomaniakovi.

    Vyhlasovateľ súťaže si vyhradzuje právo súťaž zrušiť, alebo vyradiť zo súťaže súťažiacich, ktorí sú podozriví z manipulovania výsledkov. Duplicitné kontá sú zakázané, každý sa môže do súťaže zapojiť iba raz s výnimkou poslednej otázky!

    Súťažné otázky nájdete tu: SEW Brno 2015 - súťažné otázky!