Výber Hodiniek-150€

  • Pekny den vam prajem zaregistroval som sa sem aby som sa pokusil najst radu ohladom vyberu hodiniek. Som co sa tyka hodiniek uplny amater vobec sa nevyznam , ale co som sa bavil s par ludmi tak dobra znacka je udajne swiss , ale neviem ako je to cenovo.

    Poziadavky by som mal asi urcite ak je to v cene vodotesne aspon do nejakej hlbky, keby sa dalo nejake lepsie sklo.

    Co sa tyka stylu naozaj netusim, neviem ci je vhodnejsie kozenne ramienko ,alebo napr klasicke pri kozennom keby sa poti ruka je to asi dost neprijemne po case , alebo ?

    Pouzivanie by bolo klasicke nosenie hodiniek takze na par rokov ucite .

    Dakujem vam za pomoc


    Pekny den :)

  • Ej, moj, ides ty na to zosiroka. Ako ti @mapo spravne povedal, najskor nastuduj teoriu. Potom povedz, na aku cinnost by si tie hodinky rad? Predpokladam, ze nejake univerzaly. Potom sme ti napomocny radami :)

    • Official Post

    Bolo by dobré keby si udal nejaké cenové rozpätie v akom sa budeme pohybovať a obvod prípadne šírku zápästia aby sme vedeli aké rozmery hodiniek pozerať. Vravíš o každodennom používaní takže tam je široký výber a postupne si treba určiť nejaké parametre aby sa okruh nejako zúžil. Potom je už ľahšie sa dopracovať k nejakému konkrétnejšiemu modelu.

  • Ten cenovy strop by bol do 150€ viac asi nie

    obvod zapastia je 17cm ak som spravne meral .

    No parametre neviem presne ako myslis ale klasicky cifernik a dalsie funkcie viac menej nepotrebujem keby boli bolo by to fajn , ale zaobidem sa bez nich chcem to nosit ako doplnok.

  • No ahoj a vitaj u nas ;) 8| tak tak chalani ti dobre radia a treba tak aby si mal rozpocet a aspon aku taku predstavu co chces alebo potrebujes myslim nejake gear(funkcie) hodinky
    noa to co si poslal tak kludne sa kukni aj na nieco taketo viem ze to nieje swiss ale... :)
    http://www.inhodinky.sk/seiko-kategori…automat-darcek/
    Wenger
    no a ked swiss tak urcite by som pokukaval po niecom ako
    http://www.hodinkywenger.cz/wenger-roadster-01-0851-104/
    popripade Victorinox
    http://www.jomashop.com/victorinox-watch-241674-1.html
    hladaj citaj a pytaj sa ;)

  • Dakujem za odpoved , vsetky 3 hodinky sa mi pacia. Znacka nerozumiem sa tomu len mi bolo povedane ze swiss su kvalitne.

    Funkcie zakladne viac zatial netreba.

    PS: Myslite si ze sa oplati brat hodinky aj napr z ebayu zo zahranicia ?

    Tam som tiez nasiel hodinky rozne.

    • Official Post

    Väčšinou sú hodinky objednávané zo zahraničia cenovo výhodnejšie ako tie ktoré kúpiš na Slovensku. Na stránkach ako je ebay je dôležité nájsť dôveryhodného predajcu aby si sa vyhol nepríjemnostiam. Samozrejme že sú aj internetové obchody ako napr. http://www.creationwatches.com/ alebo http://www.watchshop.com/ Treba tu však počítať s faktormi ako je clo alebo DPH? Neviem sám mám guláš z toho čo a kedy sa platí :D

  • co tak trochu dosporit a mas napr toto

    http://www.creationwatches.com/products/seiko…watch-3348.html

    External Content www.youtube.com
    Content embedded from external sources will not be displayed without your consent.
    Through the activation of external content, you agree that personal data may be transferred to third party platforms. We have provided more information on this in our privacy policy.