Tricko Hodinkomania

  • Predbežne určite aj ja...

    Epos Passion 3409,Seiko SNZH53K1, Tissot Visodate, Certina DS Podium Shape chronograph, Omega vintage kúsok cca z r. 1940, Prim

    • Official Post

    Tá limitka by bola teda ozaj exkluzivitka ;) Steinhart Corsair boli neskutočné pekne navrhnuté :amen: Škoda tej veľkosti, ale to je subjektívne.

  • Tak pani trosku som sa hral ale sa mi nesmejte ok nemam ani program ani schopnosti 8| ale tak uz som dal nieco dokopy.... viem ze sme riesili ten strojcek na chrbat ale este nebolo pripravene s logom hodinkomanie a tak som tam nahodil nieco ine ak ostavame pri tom strojceku ako predtym jasne ze to zmenime ;) no a na rukavi mozeme nemusime dat nieco ako kto chce ja by som asi osobne nieco taketo poriesil a farba jasne ze ak by niekto chcel ciernu tak vsetko bude v opacnom garde :)

  • Ako začiatočný návrh od ktorého sa môžeme odraziť je to veľmi dobré, takže sa pusťme do toho :)

  • Mne sa to tiež veľmi páči. Len či potom trafíme veľkosť. Ja napríklad bežne kupujem L, ale naposledy mi manželka kúpila tričká L a museli sme ich vymeniť, v tom konkrétnom obchode mi pasovali až XXL (a nebola to Čína, kde môžu byť veľkosti menšie).

    Epos Passion 3409,Seiko SNZH53K1, Tissot Visodate, Certina DS Podium Shape chronograph, Omega vintage kúsok cca z r. 1940, Prim

  • My sme brali do firmy celkom kvalitné polokošele, od kamaráta čo robí tieto veci, dávali sme aj potlač, tričko podľa veľkosti potlače by mohlo byť tak do 15-20€. Ja by som od neho vzorky nejako zobral, prípadne nafotil, zmeral a dalo by sa to cez neho urobiť. Myslím, že toľko by sme sa trafili.
    Ja osobne za čiernu moc nie som, radšej biela, ale možno by sa dalo aj dve farby na výber.

  • No chalani ja som to uz riesil s firmou a vypytam rozmery jednotlivych velkosti a hodim to sem a kludne si to treba potom poriesit pomerat a poriesime OK ? a ano cena je do 20e a da sa aj farebne to poriesit :)

  • Farebne by som to neriešil, bude to super v jednofarebnej potlači, ale prispôsobím sa, ja osobne aj ten nick na golieri nechcem.
    Dôležité je aby tie tričká boli kvalitné. Popýtam sa aj ja ako by to bolo tu u nás jo, u toho kamaráta.

  • Menovku by som dal na rukáv a to logo hodinkomanie len do predu pod ten strojček mi logo ako si nesedí .... ale to je vec vkusu inak ako prví navrh môže biť


    Prim sport II
    SEIKO 5 snk 645 k 1
    Seiko 5 snk 369 k 1

  • Takže takto:
    - pri počte cca 30 kusov
    - ak pošleme obrázky vo vektoroch: to čo sem hodil Posol33 (teda, ak by si ich mal on sám vektorovať, bude to viac)
    - ja som si len odhadol veľkosti potlače: vpredu nápis 2 x 10 cm, vzadu celý chrbát hodinkový strojček + nápis 4 x 20 cm (BEZ toto mena na golieri, to je podľa mňa hlúposť)
    - vybral som toto tričko - aby vedel spracovať cenu - http://www.alexfox.cz/Polokosile/292-Polo-Gents-Francis.html
    CENA: cca 14,-€ kus (bez DPH)

    He?

  • Ja súhlasím. Tričko si vybral dobre a aj cena je fajn. Čo sa týka toho motívu na chrbte, mohli by sme použiť ten motív ktorý navrhoval Peťo nie ? Tam nebude problém s vectorom určite to bude mať aj v tejto podobe si myslím.