• Vsetko je super podla mna, triko vyzera fajn, cena tiez a navrh moze byt tento a v predu napis hodinkomania, ako na predchadzajucej strane. Cize bude mozna biela varianta aj modra, ci len modra?

  • Ak by sme sa rozhodli, ze to vybavim, posnazim sa zistit viac farieb, ale dve by mohli stacit a skusim objednat velkosti na skusku. Ja by som to potom pomeral, odfotil sa v tom aby sye mali predstavu ake velkosti sadnu vsetkym, ale pottebujem viac odpovedi nech neobjednavam zbytocne. Hlavne nech nas je co najviac, od mnozstva sa odvija aj cena totiz.

  • Martin perfektne presne takto som to myslel a či už bude znak v predu alebo v zadu si myslím, že nie je podstatné. To môžeme dať hlasovať keď tak. Farby sa doriešia a cena... neni o čom ja sa jednoznačne hlásim :)

  • Takže, ja by som navrhoval takto:
    - toto tričko http://www.alexfox.cz/Polokosile/292-Polo-Gents-Francis.html (v bielej aj modrej, výhoda 100% bavlna, väčšia gramáž, pekné pásiky - detaily na rukávoch a golieri)
    - potlač vzadu: na bielom triku modrá, na modrom triku biela (so zmenou T na H + zmena nápisu), vedel by niekto túto zmenu vykonať? vo vektoroch, súbor PDF alebo Corel? @esqueleto ? :]
    - potlač vpredu - nápis "HODINKOMANIA"
    Potlače jednofarebné!

    Ja dám potom spracovať (keď budem mať obrázky vo vektoroch), návrhy priamo od grafika, ako to bude vyzerať.
    Podľa počtu (predpokladám, že budeme objednávať veľkosti M, L a XL) objednám po jednom kuse, odmeriam, nafotím, hodím sem.
    Potrebujem, teda Váš súhlas, počet, veľkosti aké nosíte.
    Ďakujem

  • Pokúsim sa tie veľkosti, ale ako som písal, potrebujem najprv čo najviac ľudí, čo majú záujem.
    Mohol by som niekoho poprosiť, že by to hodil aj na CHmag? Podľa mňa by bol záujem aj tam. @misoo ? :]
    Inak, aby ste ešte jednu vec vedeli, keď bude komplet zoznam, tak budem rád aby boli najprv peniažky na mojom účte a potom to budem objednávať. Ďakujem za pochopenie.

  • Tak ak by mal niekto záujem tak prečo nie, je tu dosť ľudí aj od susedov registrovaných a naopak. Nepripadá mi to divné, ale ak sa dohodneme, že nie, tak OK, menej starostí pre mňa :mrgreen:

  • Jedno biele L aj ku mne prosím :)

  • ano fakt velkosť S :D mišo má M a je odomňa vačší. je to S problém ? :D

    Nie, nebude problém, len sa mi zdalo, že si väčší chlap :] veď uvidíme, koľko sa nás nazbiera a aké budú veľkosti

    @mvaldo pozri príspevky hore, cena závisí od počtu, čím viac, tým lepšie. Pri cca 30tich kusoch je to +/- 15€ (bez pošty)

  • Pozdravujem, aj ja sa hlásim, veľkosť asi L, farba je mi jedno, aj modrá aj biela je pekná. Inak pozerám, že aké malé veľkosti dávate, ja som napríklad skôr menší ako väčší, ale nosím väčšinou L. Cena super. Je mi ľúto, že nestíham sem chodiť, ale aktuálne tak zarezávam v robote, že sa nestíham často ani najesť. A to som stále na nete, ale nestíham žiadne voľnočasové stránky.:)))

    Epos Passion 3409,Seiko SNZH53K1, Tissot Visodate, Certina DS Podium Shape chronograph, Omega vintage kúsok cca z r. 1940, Prim