Čo máte dnes na obed (foto s hodinkami)?
-
-
-
Homer o tom mäsku povedz niečo 👍
-
Homer o tom mäsku povedz niečo 👍
Krkovička na cibuľke s kečupovou omáčkou - pácom, veľmi ozaj veľmi dobré ... zapekané v trúbe.
-
-
Homer o tom mäsku povedz niečo 👍
https://pecene-varene.sk/recipe-items/s…ana-v-marinade/
Recept:
Ingrediencie:
8 plátkov bravčová krkovička /s kosťou, alebo bez/
10-12 strúčikov cesnak
2 veľké cibule
soľ
Na marinádu:
4 PL olej
4 PL sôjová omáčka
10 PL pikantný kečup /môže aj jemný/
1 PL med
1 PL červená paprika mletá
1 KL čierne korenie mleté
Postup
1. Krkovičku si naklepeme, osolíme a pretlačeným cesnakom natrieme z obidvoch strán.
2. Poukladáme na olejom vymastený plech.
3. Cibuľu si narežeme na hrubšie a posypeme ňou mäso.
4. V miske si dobre vymiešame marinádu na mäso a nalejem ju na cibuľu . Mäso takto môžeme nechať marinovať cez noc, alebo ho hneď dať piecť.
5. Podlievať vodou nemusíme, ale jeden pohár na zväčšenie množstva šťavy neuškodí.
6. Pečieme prikryté cca 1,5 hodiny pri teplote tak 160-180 stupňov.
7. Podávame napr. so zemiakovou kašou, hranolkami, kroketami, ryžou a pod. .
8. Dobrú chuť !!!
-
-
-
Ako dezert velkonocne pecivo vydrzalo na tanieri cca 15 min
Divné 😳 v receptoch píšu že trvanlivé 😫 ale u nás tiež nikdy nevydrží
-
Divné 😳 v receptoch píšu že trvanlivé 😫 ale u nás tiež nikdy nevydrží
Ked uz sa s tym zienka moja natrapila, treba vsetko pekne zjest, podakovat, pochvalit
-
Recept:
Moja obrovská poklona, Homér. Recepis som si odpísal. Zaradím do repertoiru.
-
Nech ti chutí
-
Dávate tu parádne dobroty, hlavne tie sladké. K tomu vždy dám liter kakaa a po pár minútach je prázdny tanier. Teraz tvrdá realita...cez sviatky som nabral 2 kilá Smozrejme nie na bicepsoch ale len na ceckoch a čreve
-
-
-
-
Škoricový slimáci, škoda že už nevládzem
'][/attach]
Nemůže, nemůže, ale nepozve!!!
Krása pohledět.
-
Ako dezert velkonocne pecivo vydrzalo na tanieri cca 15 min
e'][/attach]
Moc pěkný, škoda jíst, na výstavku s tim Limitovana edice
-
-
-