Hodinky do cca 600 € elegantne (k obleku) a sportovo elegantne

    • Official Post

    cize kazde poskodenie bude vidiet, ktore je odolnejsie pvd alebo titankarbid uprava ?? su aj take hodinky ktore su cele z daneho materialu, nie len povrchovo upravene napr. ako tieto citizen ci uz 1. alebo 2. varianta?

    Dakujem

    základ je vždy oceľ alebo titán a na tieto materiály nanášajú povrchovú úpravu aby boli hodinky napr. čierne alebo zlaté atď. tak potom si zober taký model ktorý je bez povrchovej úpravy a keď spravíš škrabanec alebo ryhu budeš stále vidieť iba ten istý materiál

  • Udavaná tvrdost v úpravě titankarbidu je 1.000-1.200 Hv při síle vrstvy 30-35 mikronu, tedy tvrdost pohybující se kolem hodnot safíru. To nezní špatně. Hodinky z masivu udávaného materiálu jsou jen : ocel, titan, karbon, zlato, platina, křemen ...určitě jsem na něco zapomněl. Ale v prípadě masivu zlata a vejš si připrav ranec. Jak jsem psal, já bych se všem vrstvám PVD, DLC a td vyhnul, to ale v žádném případě to nemusí platit pro Tebe. Kromě toho i já mám výjimky, kde slintám nad celočerným pouzdrem.

    Time is Life. Je to dar i prokletí. Instagram daemonultimate1

  • akych vyrobcov mi viete este odporucit okrem tissot,seiko,citizen, certina, ktore su kvalitne? pretoze podobne elegantne hodinky ako tie citizen som nenasiel, nieco s viacerymi rucickami, alebo niecim zaujimavym :D

    ale tie cierne citizen sa mi velmi pacia, preto dakujem aj informaciam ohladne tej upravy, ktora vyzera byt velmi kvalitna (tie zoberiem urcite)

    Diky

  • Ja by som skusil Victorinox Infantry na meshi:

    External Content www.youtube.com
    Content embedded from external sources will not be displayed without your consent.
    Through the activation of external content, you agree that personal data may be transferred to third party platforms. We have provided more information on this in our privacy policy.

    Uz som ich tu postoval v inom vlakne.

  • Od Tissotu by som skor volil model Visodate. Cena sedi a osobne si myslim, ze uplne naplnaju to co je uvedene v nazve vlakna.

    je: Prim: cal. 68, CHR. WARD C9 5 Day Small Second: SH21, NOMOS Club Date: DUW 4101

    bolo: Aviator mechanical A-3105-6975647: Poljot 3105, Steinhart Marine Chronometer II arabic: Unitas 6498, STEINHART Military 42, Davosa Ternos Ceramic, Junkers Spitzbergen F13 6110-5: Poljot 3133

    • Official Post

    Súhlasím s rustinom čo sa týky Tissotu. Ale taký zeppelin tiež nemusí byť zlý ak sa ti páči. Nedá sa to síce porovnávať s Tissotom ale to je už o individuálnych preferenciách :)

    • Official Post

    Co poviete na tieto? https://hodinky.heureka.sk/tissot-t055_43…87a3bfeaadae6f4

    Podľa mňa su krasne. Neviem sa ale rozhodnut ci tissotky alebo nieco menej zname v tejto cenovej kategorii napríklad junkers, zepelin ci orient s viacerými zaujimavymi komplikaciami (ukazovatel rezervy chodu a pod)

    Zaujimal by ma vas nazor.

    ak si z BA, chod pozriet ku Polusu, tam maju Zeppelinov a Junkersov vela, nazivo je nazivo! Kvalitou nebudu urcite zle. Ale asi by som bral Tissot, predsa len je to renomovanejsia znacka. Visodate, alebo aj tie co si dal ty, kludne... dobry vyber a vkus :super:

  • Ja by som bral Tissot už len kvôli 80 hodinovej rezerve náťahu.

    "Do téhle šlamastiky nás přivedla naše vlastní tupost a tupost nás z ní zase dostane." H.S.

  • možno je už trošku neskoro a toto vlákno som si nevšimol (dlhšie som mal PC v oprave) ale v tejto cene by som isto pozeral po Certinách, Tissotoch (obidvoje nájdeš s 80 hodinovou rezervou, čo je nádhera v tejto cene) alebo potom kľudne pozri oblekovky od Christopera Warda - nedávno som kúpil (ten model je už vypredaný čo mám, ale stále majú kopu ďalších ktoré by si vedel isto použiť). Prípadne Seiko Presage, SARB, SARX, dokonca myslím že v tejto cene aj brightz, alebo Orient Star.

    Prípadne ak sa ti neprotiví trošku pošetriť môžeš za niečo okolo 1000 zohnať Montblancy (celkom po nich sám pokukujem odkedy som sa kvoli práci začal obliekať viac formálne) -->