Pravidlá sekcie bazár - súkromná inzercia - podmienky predaja

• Inzeráty do tejto sekcie môžu pridávať iba členovia fóra, ktorí dosiahli minimálne 15 zmysluplných príspevkov a sú na fóre zaregistrovaní aspoň 60 dní! Profesionálni predajcovia musia kontaktovať administrátora fóra pred uverejnením inzerátu.

NAVYŠE MUSIA BYŤ SPLNENÉ TIETO PODMIENKY:

1, Nesmie ísť o falzifikáty a lacné čínske ponuky - tie budú bez oznámenia vymazané
    2, Jedná sa o hodinky alebo príslušenstvo k hodinkám
    3, Je nutné uviesť popis, cenu a reálne fotky!
    4, Do predmetu uveďte značku hodiniek.
    5, Záujemcovia o kúpu, prosím nedávajte "neslušné" cenové návrhy predávajúcim
    6, Viac ako tri inzeráty za týždeň nie je povolený
    7, Ak sa hodinky predali, je potrebné dané vlákno uzamknúť, a napísať nový príspevok, že sú predané, nech môžu moderátori dané vlákno presunúť preč.

Vyhradzujeme si právo zmeniť podmienky predaja, prípadne zmazať príspevky od členov, ktorí tu prišli a naháňajú príspevky iba za účelom predaja.

www.hodinkomania.sk nezodpovedá za členov fóra a ich prípadný predaj, preto by ste mali byť obozretní a zistiť si dôveryhodnosť predajcu pred uzavretím obchodu!

• Pridal som do oprávnení užívateľských skupín podmienku dosiahnutia aspoň 15 príspevkov...

Myslíš, že povinná minimální registrace na fóru (plácnu - 3 měsíce, NE u profi) není potřeba a stačí to vyřešit počtem příspěvků? Napíšu je za 1/4 hodiny :) Ale obejít se dá asi všechno ... i když v tomto případě je opravdu zřejmým problémem číslo 1 čtení ::d (pravidel)

• V sekcii "predaj" sú inzeráty staršie, ako poldruha roka a nehýbu sa . Dá sa kontaktovať predajcov, aby si ich aktualizovali, v opačnom prípade som za ich vyradenie, lebo zbytočne zaberajú priestor a mätú. Rovnako aj ukončené transakcie. Len sa pýtam, nechcem nikoho uraziť.

• Tie ktoré sú ukončené som minule pozeral a označil ich ako vyriešené. Neviem či ich môžem aj vymazať. Ak hej pustím sa do toho.

• Aktualizácia!

Dnes som prečistil BAZÁR (súkromnú aj profesionálnu časť) od starých alebo neaktuálnych inzerátov.

Na základe toho vstupuje do platnosti nové pravidlo. Každý inzerát ktorý bude viac ako 3 mesiace bezo zmeny, sa bude automaticky pokladať za neaktuálny a bude presunutý medzi vyriešené! V prípade žeby niekto ešte chcel obnoviť svoj inzerát, kontaktujte ma formou SS.

Ďakujem.

• Ak by si niekto z adminov našiel čas, je vhodné preorať predajné vlákno, je tam množstvo neaktuálnych inzerátov, ktoré iba mätú pri čítaní ponúk. Vďaka... ;)

• Chalani admini, nájdite si čas a preorte predajné vlákno, je tam kopec neaktuálnych inzerátov, my plebs vám budeme vďační... :love:

• Prečistil som to. Všetky inzeráty staršie ako jeden rok som presunul do "vybavených" ale ak by niekto chcel obnoviť, napíšte mi. Treba tam potom prípadne dať aspoň raz za čas UP, aby sme vedeli, či je to ešte aktuálne.

Fajn, Peťo. Myslím, že sa žinírovať netreba, kto chce, ten si inzerát aktualizuje. To, že si každý svoje vlákno uzatvára sám treba asi častejšie pripomenúť. A vďaka, hneď je tam lepší prehľad.. ;)