V Bazileji sme mali možnosť nahliadnuť na novinky pre tento rok. Ide najmä o obľúbený model Ternos v čokoládovej farbe po novom so superluminovou "old radium" a pekným vintážnym koženým remienkom. Ďalej sú to zaujímavé pilotky odvodené od modelu Military ako aj iné, ktoré môžete vidieť na fotkách.

Baselworld 2015 novinky - Davosa
-
-
Vyzera to celkom zaujimavo. Mojmu oku najviac ulahodili pilotky v PVD a datumovkou :amen:
-
Tam ten kríženec big bangu a royal oaku nevyzerá zle, celkom sa mi začína páčiť tento štýl. A dokonca ak si odmyslíme puzdro (o ktorom Biver povedal že neni kopirovanie, keď sa viacero značiek inšpiruje lodným oknom pri puzdre) tak sú celkom originálne.
-
Davosa Pontus limitky: https://www.toptime.eu/collections/pontus-all-stars
-
take vesele pilotky
. A povedzme si, preco aj nie, ked vsetci kopiruju ten isty cifernik s malymi zmenami uz desatrocia pridu mi tieto nove modely ako spravna cesta. tie napravo by som aj hned chcel :malin1:
-
Pekne su. To by bolo nieco pre mna - rucny natah.
-
Príjemné pilotky, ručný náťah super, farebné detaily v pohode, len tie urezané indexy :mrgreen:
-
Najviac sa mi pacia Big Date a tie s ukazovatelom rezervy natahu. Len trochu nechapem tu cenu, nie je 1600 eur vela za strojcek odvodeny od Unitasu? Za taku cenu uz radsej Damasko, alebo nieco dalsie.
-
Tak vidíš, ľudia sa vždy nájdu. Ten model s big date je už vypredaný.