Zenith Elite 6150

  • Švajčiarska značka Zenith si tohtoročny BASELWORLD pripravila model Elite 6150. Ako možno vidieť s foto jedná sa o elegantné, štíhle hodinky ktoré zaraďujeme medzi tzv. "oblekovky".

    Model prichádza v púzdre o veľkosti 42mm (viac by im sedelo 39 - 40mm) ktoré je leštené na celom povrchu.
    Vnútri hodiniek nájdeme ako je už s popisu jasné kaliber Elite 615é z dielne Zenithu ktorý sa vyznačuje frekvenciu 4Hz a neuveriteľnou rezervou chodu 100 HODÍN.
    Viac sa dočítate na: http://www.hodinkee.com/blog/the-zenith-elite-6150

  • Tohle vlákno jsem přehlídl, Adame, těžko si představit jednodušší styl hodinek a přitom tak dokonalý, nejen esteticky, ale i technicky. Pro mně to není, nemám rád překomplikovanost, ale ani přílišnou strohost, ale i tak se mi tuze moc líbí.

    Watches 7



    Time is Life. Je to dar i prokletí. Instagram daemonultimate1

  • Jasné chápem a v podstate zdieľam tvoj názor, ale ako také decentné oblekovky by som si ich vedel predstaviť, nebyť toho priemeru ako som písal.

  • Těžko očekávat, že 100 hodin rezervy a ultra tenký strojek dokáží udělat ve velikosti 38 mm, ale proč toto vlákno vytahuji, značka uvádí novinku, stejný model ale ve verzi růžového zlata.
    Ultratenký strojek Elite byl v roce 1994 oceněn jako nejlepší strojek roku a od té doby prošel vývojem až do dnešní podoby Elite 6150.


    Time is Life. Je to dar i prokletí. Instagram daemonultimate1