• Panstvo, tak sa mi zda, ze nam tu chyba taketo vlakno. Tak sem piste postrehy z ulice, mhd, jednoducho ked ste u niekoho postrehli nieco zaujimave alebo netradicne na ruke.

    Hned pridavam, postreh z minuleho tyzdna: hotelier, recepcny, vrchny v jednej osobe nosil pilotky LACO.
    Potesilo ma ked, si v nedelu vecer vsimol moje DA 44-ky. Asi bude tiez "maniak", lebo minuly rok ked sme tam boli, som mu videl na ruke casomieru TUTIMA.

  • Ja mám momentálme prednášku s pánom ktorý ma Rolex Submariner. Či je maniak uvidíme na ústnej skúške :)

  • Kolega má na ruke Omega Seamaster 300m Professional co-axial, ďalší Traser Super Sport Chrono Black a ešte u jedného som zahliadol TH Carrera.

  • mňa učil týpek z Californie so zlatými Rolex GMT master II. V BA som bol nedávno v auparku na číne a páni vedla mali nejaké staršie breitlingy a Omegy PO. V Taliansku som videl tak miliardu submarinerov ale podla toho akí ludia ich mali (upratovačka, týpek v bagetárni) tak asi neboli pravé.

  • Možno je to majiteľka aj ďalších 100 kaviarní po celom svete a chce ušetriť na zamestnancoch, aby bolo na ďalšie Daytony :ghee:

  • tak napr v BA hore v eurovei je kaviareň kde má pani čo ti načapuje kávu zlaté daytony..

    tak ked mozu taliansky instalateri nosit Panerai, preco by pani co rozlieva kavu nemohla mat Daytony? :) to pomaly aby clovek mohol nosi PAM-ky tak sa bude musiet prezliekat za instalatera? :) kto ste videli kultovy cesky film "Samotáři" urcite si spomeniete na pamatnu hlasku Ivana Trojana : "mám se snad převlíknout za instalatéra, nebo co? " :)

  • nehovorím že ich nemôže mať, len vravím že je tam vyššia šanca že nebudú pravé. Netvrdím že niektoré hodinky sú pre niektorých ludí nevhodné a mali by sa prezliecť za niekoho iného aby ich mohli nosiť :mrgreen: Myslím ale, že keby vidíš pani v kebabe ktorá má full gold hocičo od Rolex-u tak ti je skoro na 100% jasné že to je fejk.

  • ale samozrejme. ja som Ta pochopil :) ten moj príspevok bol v podstate iróniou prave na Tebou popisovane situacie ked sa mnoho ludi snazi "vylepsit svoj socialny status" tym ze si kupi zarucene pravé hodinky alebo kabelku od Vuittona. keby boli len tie kabelky co som doteraz videl vsetky pravé, tak ich je (s vynimkou Azie) na Slovensku asi najviac na svete. celkom tomuto fenomenu nerozumiem, osobne budem radsej sledovat cas na mobilnom telefone ako nosit "fejkovane" Brajtle, Rolády alebo inu, napodobeninami a falsovanim sprofanovanu znacku...

  • Nedá mi nespomenúť "vyfešákovaného" predajcu v NY-eri, ktorý mal na ruke tie tradičné Béčka z rady Bentley s turbom ::d Nato som si už zvykol. ale to že sa tvári jak majster sveta ... to ma vie nasrať :rougefaché:

  • Tak to mas recht :super: Ale ja tak by som doplnil, ze konatel spolocnosti je povacsine nadriadeny. Jedine, ze by ste bolo konatalov viac a ty by si bol jednym z nich, potom by ste boli kolegovia. Dalsia moznost je ta, ze ty by si bol majitelov a v tom pripade je konatel tvoj podriadeny.

  • Recht v čom? Že máme firmu kde sme si kvázi všetci rovní, je tu parádna atmosféra a super prostredie? Alebo v tom, že nie som konateľ? :mrgreen: