Parádička... tak toto je iný svet

Čo som dnes videl.
-
-
fajn bolo si zaspominat, ako sme kedysi lyzovali. pri mojej vyske 173 cm som mal lyze 188 cm, teraz man 165 cm
-
hovorilo sa , ze vyska + 15 cm
-
Nikdy som sa nenaucil lyžovať.
-
Nikdy som sa nenaucil lyžovať.
Ja áno , ale všetci sa smiali 🤣 tak som prestal 🫤
-
hovorilo sa , ze vyska + 15 cm
presne tak, + 10 az 15 cm, podla urovne lyziara ...
-
presne tak, + 10 az 15 cm, podla urovne lyziara ...
U mňa je to -180cm
-
-
lyzujem a sowbordujem cely svoj zivot ..... poslednych 30 rokov mimo zjazdoviek .... prasan tzv puder je droga .... helisky v sv Anton bol moj najkrajsi zazitok na snehu.... zviezol som sa s kamaratom ktoremu nevadi financna ani ekologicka zataz tejto zabafky a robieva ju na alijaske , kamcatke , v japonsku atd .... ako auto ma moju staru Toyotu LC HZJ 75 ( dnes uz 1 270 000 km ) no ked niekde nasnezi cerstvy meter a maju tam vrtulnik doma neobsedi..... poslednych 5 rokov sa ucim Telemark v prasane je to uzasna vec .... v norsku na jednej lyzovacke priamo v oblasti Telemark som tomu uplne prepadol.... a naucil som lyzovat a snowboardovat hromadu kamaratov a kamosiek a ich deti a rodicov synovych kamaratov atd ... obcas ma to bavi viac nez uz samotne lyzovanie.... a Kubinka je srdcofka aj ked som tam skoro zemrel na doske ( tree well - youtube) ... dnes je malo pravdepodobne ze sa to stane no Roman vie ze v 80-90 tam vedelo nakydat.... vtedy velke stromy boli ako kosodrevina.... a ked sa jazdi v lese problem je na svete .... bol som dolu hlavou pod stromom takmer hodinu ... mal som len velke stastie ze ruka skoncila pri koreni stromu a popri nej sa vytvorila vzduchova bublina az ku kmenu.... dosku si clovek vypnut nemoze takze akykolvek pohyb je takmer nemozny... potom uz velky respekt aj pred lavinou ... s tou zatial ziadna skusenost chvalabohu..... je smustne ze nase deti tuto kedysi beznu vec zazivaju uz len na niektorych miestach a uz len vynimocne...
-
detto aj ja, asi od 3 rokov, s nejakom malou vynimkou.
freeride som niekedy robieval aj ja. dnes uz nie, kolena nedovolia, potrebujem upravenu zjazdovku, preto som presiel na slalomky. moja najkrajsia lyzovacka bola, ked sme jazdili kotle z Chlebu a obidve Ostiepky, snehu nakydalo, ze to bolo krasne a ciste, vsetko zakryte snehom.
-
Branoz Si BOREC!
Klobúk dole. A tie prekrásne videá na youtube....
-
Ked sport, tak lyze…a ked lize, tak..
-
Branoz Si BOREC!
ucim.... som pisal ...... zatial som na vykonnostnom stupni Pepe.... nie... je to kolenovo stehenny masaker ale pre zdrave kolena nieje nic lepsie ako ich pernamentne zatazovat .... uz od oktobra ( okrem inych aktivít ) chodim kacaky a vypadovy krok ked vencim psa na roly aspon kilometer..... inak by som telemarkom na svahu nedal ani 200-300m ....
-
Branoz Si BOREC!
ja som asi slepy, ale ja tie jeho videa nevidim, hod link. diky
-
ja som asi slepy, ale ja tie jeho videa nevidim, hod link. diky
Nemám žiadne …. On myslel videá všeobecne o telemarku ….
-
... neskaj moja asi jedina zjazdovka ktoru este jazdim tam kde je vyznacena... svetovy pohar zeny zjazd.... v Cortine... Tofana ... prave sla Ester riadne bomby 136km/h.....
-
... neskaj moja asi jedina zjazdovka ktoru este jazdim tam kde je vyznacena... svetovy pohar zeny zjazd.... v Cortine... Tofana ... prave sla Ester riadne bomby 136km/h.....
ja mam odjazdeny Saslong vo Val Gardene
-
A ja kopec pod gympľom v Martine 😜
-
Val G je jedno nadherne miesto ci v zime ci v lete ... jazdievam tam bajk ... cela sella ronda je to miesto kde ked roztvoris mapu alebo pozries na kopce tak mas paniku kde zacat a co nevynechat.....
-
v zjazde
-