Čo som dnes videl.
-
-
-
Na veltrhu Sberatel v Prahe tento piatok a sobotu sa budu predavat tieto 0 eurovky, z kazdej po 3000ks:
Ak by sa tam niekto chystal, mozem mu poslat volnu vstupenku v PDF-ku.
-
Sice nie dnes, lebo v tomto "...$%^&*}{@:.." počasí by to nebolo ono, ale z tohto týždňa z utorka: výhľad zo zaujímavého miesta na prekrásne okolie: vodná plocha Balatónu, výhľad na severné aj južné pobrežie... a toto všetko počas práce... čo si viac priať
Pri každodennom zhone si to ani neuvedomujem, ale mám pestrú a zaujímavú prácu... Pracovne som bol u spoločnosti "BAHART" ("Balatónska Lodná akciovka" /https://www.bahart.hu/en/), ktorá má 178 ročnú minulosť a má na starosti pravidelné/nepravidelné plavby na osobných lodiach, kompy, prevádzkuje prístavy plachetníc /nie súkromných/ vo vlastných prístavoch okolo celého Balatónu, a vykonáva špeciálne práce napomáhajúce vodohospodárom v oblasti.... Na tejto lodi, na ktorej sme vyplávali som bol na "mostíku" s kapitánom (oni ho oficiálne volajú: "vodca plavidla"). Tieto lode /2ks/ kupovali v minulom roku a do prevádzky sa dostali v tejto sezóne... no parádne vybavené, moderné plavidlá.... Vybavenie "šoféra" sa už nepodobá na mostíky s veľkým kormidlom.... No jednoducho, dobre bolo, a môžem len a len doporučiť, dokonca ak sa dáme viacerí dokopy, tan v sezóne 2025 by som tam vybavil plavbu pre nás - samozrejme aj s rodinami... alo o tomto neskoršie, ak by bol záujem... Tak nejaké fotečky:
-
-
V Nitre to vždy žilo. Ale takéto akcie alebo iné na školy asi nepatria.
Sexuálna výchova - Vzdelávací podcast o sexe - otvorene a vtipne. (sexualnavychova.com) aj takýto "odborníci" chodia po školách.
-
Marián prepáč, ale to sa nedá porovnávať, Ruská propaganda nemá čo v SR hľadať nieto ešte na školách. Naopak v sexuálnej výchove nevidím problém.
-
Marián prepáč, ale to sa nedá porovnávať, Ruská propaganda nemá čo v SR hľadať nieto ešte na školách. Naopak v sexuálnej výchove nevidím problém.
a americká ? len nehovor že tu žiadna nie je.
-
Žiadna propaganda nemá čo robiť na školách, iba ak Slovenská a žiadna iná
-
Žiadna propaganda nemá čo robiť na školách, iba ak Slovenská a žiadna iná
presne, potrebujeme vychovať tvrdý národ pošleme tam Huliaka
-
presne, potrebujeme vychovať tvrdý národ pošleme tam Huliaka
Aj so Šimkovičovou a Machala bude mať prednášku o plochej zemi a možno ukáže aj glóbus Slovenska
-
kde vidis americku propagandu
-
kde vidis americku propagandu
Keby som podal 1000€ na to ze to niekto povie tak by son vyhral.
-
Keby som podal 1000€ na to ze to niekto povie tak by son vyhral.
chlapci chlapci propaganda tu bola , je a vždy bude a ja to cítim tak, že tá východná je pre mňa omnoho nebezpečnejšia, ako tá západná
-
-
tak toto je momentálne taktika našej vlády
-
-
Dost bolo politiky, ta ludi len rozdeluje. Dnes som videl.... tento pekny obrazok na nete, ide jesen a slecne je asi uz trochu zima (ale ma hodinky)
To sa aj mne stava, poslem foto?
-
ho... co
kde
-
ake ma vlastne hodinky na ruke ....? su to dake chonografi ....? ale ďalej nevidím tým jedným okom ....
-