Dajake te omega
Mám smolu, že nie som o tridsať rokov mladší. Vidieť také vkusne a elegantné hodinky, tak by som jedny musel mať, aj keby som mal zruinovať rodinu...
Dajake te omega
Mám smolu, že nie som o tridsať rokov mladší. Vidieť také vkusne a elegantné hodinky, tak by som jedny musel mať, aj keby som mal zruinovať rodinu...
buď rád, že je tak, ako je 🥴✌️
Takéto veci nepíš, môže to vplývať na ostatných
Vyzerá to na kútnika tmavého
.... alebo na kluče od vinneho sklepa
Vyzerá to na kútnika tmavého
Najvacsi pavuk u nas, ak sa nemylim. Tento uz moc kutov nevymetie, ale mame tu plno dalsich
AI
AI
Na toto ti staci aj skicar ale tiez mi to pride skor ako 1.aprilovy zart
pekný deň chlapci, niekto dnes futbal
... hralo sa?
... hralo sa?
Nevšimol som si, že by sa niekto ponúkol 😳
Nevšimol som si, že by sa niekto ponúkol 😳
niko?...tak ja teda za toto forum možem skorovat ... vzhladom na vsetky okolnosti asi az v nadstavenom case
niko?...tak ja teda za toto forum možem skorovat ... vzhladom na vsetky okolnosti asi az v nadstavenom case
maximalne tak z bufetu
maximalne tak z bufetu
…. aaa bufet na ten som zabudol …. Nič pani v bordovom drese …. Neuhral som remízu tudiz žiadne predĺženie nebude….
.... moj syn po chvilke trapneho ticha vravieva.... deti a leginy neklamu
.... moj syn po chvilke trapneho ticha vravieva.... deti a leginy neklamu
múdry to chlapec
múdry to chlapec
veru.... aj napriek mojej snahe je uplne normalny ...