• Predavač - plnič bagiet v Auparkovom Subwayi - Omega Seamaster 300m modráky.
    Ale či boli pravé neviem, spoza pultu som od hladu nevidel detaily :mrgreen:

  • Predavač - plnič bagiet v Auparkovom Subwayi - Omega Seamaster 300m modráky.
    Ale či boli pravé neviem, spoza pultu som od hladu nevidel detaily :mrgreen:

    Dla mna to bol 100% original. Plnic bagiet v Auparku je praca snov :mrgreen:

  • Práve som sa vrátil zo stretnutia, dali sme si ho v kaviarni žilinského auparku. Pri vedľajšom stole sedel pán, na ruke leštenky jak psie guľky, na hornej časti ciferníka krídelká s kotvičkou a znak B, v spodnej časti ciferníka také turbo v zlatej farbe, že ma aj na kávu chuť prešla... no grc.
    Ja som sedel s klientom, ktorý mal na ruke Edox, veľmi pekné, určite si aj všimol, že som na ne furt čumel :)

  • Nebodaj boli pravé 8|

  • Nebodaj boli pravé

    nepochybne boli. slovenske mamicky dnes bezne pouzivaju otocne logaritmicke pravitka na Montbrillantoch, prepocty uzlov na kilometre zvladaju lepsie ako ranne líčenie a o funkcii chronografu uz ani nehovorim :) tož, to je ta emancipacia... jednoducho nová doba :)

  • @Branislav :mrgreen: :super: Ale s tou emancipáciou opatrne... Lebo nám tu nejaká žena vybehne a sme dobačovali... No nezabúdajme nato že ženy vedia robiť viac vecí naraz preto by vymenované zručnosti mohli používať súčasne pri tom rannom líčení :malin1:

  • velmi spravny postreh @Adam :) ved co ked niekto kto tu vystupuje pod muzskym alter egom je v skutocnosti zena? :) a ze zeny su nesmierne sikovne, to je bez debaty, nesmieme zabudat na starocia matriarchátu v minulosti. a v tomto konkretnom pripade som zial prave ja ten blby, bo na tych B-čkach mam len tak zbeznym pohladom problem co i len odcitat cas... o tych dalsich pridanych funkciách sa uz radsej ani nezmienujem...

  • Som na tom podobne. Budem sa musieť opýtať priateľky nech ma poučí :rouge:

  • no či boli pravé na 100% povedať neviem, stála asi meter odo mňa. najprv som si všimol že má hnedého aligátora na zápästí, potom som si všimol preklápačku s logom B. a nakoniec sa aj otočila za dietatom a videl som aj hodinky a na rýchly prvý pohľad vyzeralo to ako originál :)

    Myslis to dieta?..aj deti sa uz fejkuju?
    strasna doba

  • myslim si ze kludne mohli byt origos. videl som kočkám uz aj Tagy, aj Brajtle a bez pochyby boli prave. dokonca som jednej videl Nomos Tangente, ale mohli to byt aj Laco Classic pripadne Stowa Antea, kazdopadne nejaky Bauhaus. a ani jedna z tych dam nebola typ ktora by pouzila co i len neznackovy lak na nechty. takze nepochybujem ze vsetky tie hodinky boli originalny original. niektore zeny pouzivaju panske parfemy a ine zase nosia panske hodinky, pripadne aj jedno aj druhe :) a v podstate je to uz dnes normalka... keby to ale bolo v opacnom garde tak tam cosi nehra :)