Hodinky za cca 200€

  • jo to máš pravdu, s reklamáciou by to neviem ako bolo, som si to pomýlil, pardon.

    euro je na tom teraz biedne, to je pravda :mrgreen: a neviem odkial tie hodinky idú ale ak je to mimo EU tak budeš platiť aj clo a DPH, čo bude ďalšich 20% z ceny k tomu. Pozri sa sem - tu som kupoval ja svoje seiká a na koľko je to anglická stránka tak som clo ani DPH neplatil.. poštovné bolo zadarmo a relativne rychle.. tuším 10 dní. http://www.citywatches.co.uk/watches/orient - len škoda že tam už tie s rezervou nemajú.

  • Mne osobne sa tieto vôbec nepáčia ale to teba trápiť nemusí :mrgreen:
    Kožený remienok sa dá vymeniť svojpomocne a nie je to nič zložité. Pri najhoršom na YTB nájdeš určite kopu videí ktoré ťa nasmerujú. Čo sa týka ceny remienka to sa nedá presne povedať. Sú aj za 10€ ale aj za 50 - 60 €. Ale osobne si myslím že remienok za 20-25 € bude v postačujúcej kvalite. :)

  • Pri riešení tej 40 hodinovej rezervy nátahu som si spomenul na reklamu IWC (aspoň myslím) na hodinky s 8 dnovou rezervou ku ktorym bol slogan: Keď vám hodinky zastanú znamená to že si mŕtvy pretože si sa osem dní nepohol :D :D :D

    :D:D:D hahah dobre

    ZLO mne sa celkom pacia keby tam je koza a keby su vacsie :) az neskor som si vsimol tie rozmery.

    Inac som sa stale nerozhodol ale idem skusit napisat do hodinky.sk, ci nahodou nevedia zohnat aj Orienty. Mat zlavu 50€ a platit 50€ za postovne je dost rozdiel :)