Ja viem, ze je to pre vas hodinkove brekeke, ale na tom perlone ich mam fakt najradsej
Neviem ci je to brekeke ale podla mna to vyzera fakt dobre a musi to byt pohodlne na ruke... :super:
Ja viem, ze je to pre vas hodinkove brekeke, ale na tom perlone ich mam fakt najradsej
Neviem ci je to brekeke ale podla mna to vyzera fakt dobre a musi to byt pohodlne na ruke... :super:
The content cannot be displayed because it is no longer available.
nahodov, tiez to mam rad presne takto. perlon sa k nim hodi
Najoblubenejsie
este stale SEIKO SRPB99J1 ?

Seiko Black Bay ![]()

Black bay - Black bay :mrgreen: Ale musim povedat ze ten Seiko mod je esteticky celkom podareny.... Avsak Rolex pre chudobnych je aj tak len jeden :mrgreen:
fesacky jsou ty tvoje BB!
Odoslané z môjho iPhone cez Tapatalk
to su tie nove 42ky nie ? ...mam ich na zozname presne v tomto vyhotoveni. su fantasticke a ako vidno autor sa vie aj obliekat ! za mna plny pocet bodov. 8tisic mi bude stacit ?
snad ta jer coskoro pride... ??
to su tie nove 42ky nie ? ...mam ich na zozname presne v tomto vyhotoveni. su fantasticke a ako vidno autor sa vie aj obliekat ! za mna plny pocet bodov. 8tisic mi bude stacit ?
Nebude
Sportu zdar!
Rolex zacal na web stranke uverejnovat doporucene ceny tak sa mozes pozriet
Dnes modrá...
Black bay - Black bay :mrgreen: Ale musim povedat ze ten Seiko mod je esteticky celkom podareny.... Avsak Rolex pre chudobnych je aj tak len jeden :mrgreen:
Tie seika su podla mna uplne super. Tak isto bol podareny mod FFF.
Mvaldo, tie Seiká, ...no dobre, ale...to sa naozaj dá ešte piť? :mrgreen: