pekná zbierka, všetko čierne cifry....že by obľúbená farba?
Ani, nie, mal som už aj biele, šedé, oranžové, hnedé či červené. Proste momentálny stav
pekná zbierka, všetko čierne cifry....že by obľúbená farba?
Ani, nie, mal som už aj biele, šedé, oranžové, hnedé či červené. Proste momentálny stav
Na ruke síce nič, ale okolo mňa je toho dosť
asi mi uniklo mi ze mas damaska. som rad ze nestagnujes
Dnes do oranžova.
Dnes na modro bielo zlto
asi mi uniklo mi ze mas damaska. som rad ze nestagnujes
No jo, mám ich od mája
Vo windery sú ešte 2 voľné miesta. Jedno je už zajednané a druhé, chcelo by to typické potápky, tie mi tam akosi absentujú. Potom môžem stagnovať, alebo dokúpiť ďalší winder, neviem čoho by som sa bol teraz ochotný vzdať, asi ničoho.
Po dlhsom case...
Čas ranajok :malin1:
Stále rovnako, príjemne sa nosia...
Vintage watch
Vecer tiež seiko a vyvenčiť detiska
Trochu som vytunil lunetu a tiež som venčil.
Nový prírastok, modrásky. Zatiaľ úplná paráda, sú krajšie, ako som čakal, tá modrá na ciferníku je v žiari slnka úchvatná. troška som sa hral s lunetou, tak ostala posunutá, čo som si nevšimol. Inak keď je na presne na 12, celkom lícuje, ten posun na foto robí aj uhol pohľadu zboku cez sklíčko.
Nechcem spamovať, ale dám ešte jednu pri inom svetle.
Krásný hodinky za pár eur. Ta modrá mě bavila nejvíc a to je co říct, protože jsem na černou. Asi budu muset změnit přístup
Presne tak aj u mňa. Keby si mi pred kúpou neporadil, išiel by som asi do čiernych, ale teraz neľutujem. Nemám rád do očí bijúce farby, ale v tomto prípade je tá modrá úplne v pohode.
@Matej ... modra je furt dobra ,,volba'' ci us sú to hodinky za par korun alebo xxx drahe touto farbou nikdy nič nepokaziš.
Raz si asi skusim tento level ak moje oči nebudu pritahovat ine 5ky :mrgreen:
Začína jeseň...