Glycine Incursore 200 m
Čo máte dnes na ruke (hodinky)?
-
-
-
nova metla..
-
Steinhart GMT Ocean-1
-
STEINHART Nav B-Uhr II 44 mm hand driven
-
Ludia. Toto vlakno sa vola "Co máte dnes na ruce". Postujte fotky s hodinkami na ruke. Hodinky v katalogoch si vie najst kazdy. Ale zaujimave je, ako tie fotky vyzeraju na ruke. To je to, co je zaujimave a moze pomoct s vyberom ostatnym. Tak nebudte lenivy odfotit si zapastie
-
"ivan_989" wrote:
Ludia. Toto vlakno sa vola "Co máte dnes na ruce". Postujte fotky s hodinkami na ruke. Hodinky v katalogoch si vie najst kazdy. Ale zaujimave je, ako tie fotky vyzeraju na ruke. To je to, co je zaujimave a moze pomoct s vyberom ostatnym. Tak nebudte lenivy odfotit si zapastie
:hehe: -
jedna telefonovka
od kupy stale na ruke,budem musiet prevetrat aj pilotky... -
- Official Post
Chlapi parada, ja zatial hola ruka... Snad sa budem moct coskoro tiez pochvalit...
-
Stale si neviem zvyknut na tu velkost, pridu mi prilis velke na moje zapastie :cote:
Vzal som ich dnes prevetrat na Skalky. Krasne pocasie, este krajsi vyhlad. -
dnes tototu
-
DEŇ/NOC...ZENITH
-
- Official Post
"durin" wrote:Stale si neviem zvyknut na tu velkost, pridu mi prilis velke na moje zapastie :cote:
Aky mas pls obvod zapastia a ake su velke tie hodinky? Diky -
zapastie mam cca 17cm. Velkost 44mm
-
trosku ti pretrcajú nozky cez zápestie 8/
-
-
- Official Post
"durin" wrote:Stale si neviem zvyknut na tu velkost, pridu mi prilis velke na moje zapastie :cote:
Vzal som ich dnes prevetrat na Skalky. Krasne pocasie, este krajsi vyhlad.Máš ich v pohode
-
dnes velké L
-
-
- Official Post
kibi : dnes neni tretieho... :mrgreen:
-