Čo máte dnes na ruke (hodinky)?
-
-
SeikoSan vsetko naj! 🥂🥳
Pripájam sa

-
-
-
Ja som sa práve vrátil s Kréty

Chlopy, takže aj ja som opäť na palube.... a pokračujem v vo veci čo som si koncom júla povedal: celý august nebudem robiť (okrem maličkostí v okolí firmy.... faktúry, výplata....)
A ďalšia dôležitá vec: vôbec sa nepovažujem ani najmenej za nejakého závisláka na telefóne, ale na dovolenke s rodinou som si povedal, že sa na nich ani nepozrem - a v pohode, možno zbytočne som tam aj bral telefón. Nezaujímali mi volania, a teraz po návrate obvolávam len tých málo, ktorí mi nevolali v súvislosti s prácou (NEROBÍM, začínam až 3.9. - koncom augusta ešte náš obľúbený hotelík v Bükfürdő: Greenfield...).
Ale z čoho som bol smutný na Cypre (neviem, ako ste na tom vy s touto vecou): ale takmer všetci, alebo teda drvivá väčšina dovolenkárov príde s telefonom v ruke na raňajky, počas raňajok jedna ruka a pohľad na telefóne (celý čas!) po raňajkách s telefónom v ruke k moru (ak nezostane na izbe s telefónom!), tam na lehátku celé doobeda kuká do telefónu, potom späť na obed s telefónom v ruke, na obede opäť telefón na stole (podľa mňa - počas stravovania /z ich strany sa to tak nazvať samozrejme nedá, kukajú do telefónu/ - je im jedno čo si dávajú do úst, nato sa vôbec nesústreďujú! - sústreďujú sa na vysoko dôležité veci na FB, alebo na inej bezobsahovej internetovej stránke...), a toto opakujú celý deň, celé dni. Je to podľa mňa pasca, a bude možno aj generačným problémom.... neviem, ale je to mutné a nepresvädčí ma nik, že to k niečomu pozitívnemu prispieva (samozrejme prispieva tak k obezite, a X negatívym zmenám s telom a aj s dušou....).
Ale späť k téme: fotky s hodinkami som z horeuvedených dôvodov nerobil (
), ale bral som tam so sebou aj bronzovky VE, lebo som chcel vidieť zmeny púzdra v morskej vode: podarili sa, vyzerajú opäť zaujímavo a inakšie ako doteraz (fotky možno neskoro, nechce sa mi ešte chytať telefón do rúk..) -
Ale z čoho som bol smutný na Cypre (neviem, ako ste na tom vy s touto vecou): ale takmer všetci, alebo teda drvivá väčšina dovolenkárov príde s telefonom v ruke na raňajky…
U mňa to platí potiaľto 🤡 potom ide časožrút do trezora 😜
-
Ja som mal mobil v nočnom stolíku a bral som ho len keď som šiel niečo kúpiť alebo večer keď som mal veget a pozeral videá

-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-