TH GMT Link
Čo máte dnes na ruke (hodinky)?
-
-
-
Leviathan

-
Leviathan

keď tak pozerám na tie hodinky
tak to by sme my skalní nemohli dostať ako "firemné hodinky " ? Aspoň prvý najaktívnejší? 
-
to akoze ty, vsak

-
-
takze si prihrievas polievocku

ak by si povedal, ze prvi piati, tak by to nebolo take okate

-
Ak budete dobrí, možno Vám dá Peter 2% dole z ceny

-
takze si prihrievas polievocku

ak by si povedal, ze prvi piati, tak by to nebolo take okate

Romanko ale 5 je veľa 🤔 ale jedni znie reálne 😜
-
-
Ta šprcka sice vypadá na fotkách strašně, ale jinak je to skvělá
A kde je šprcka?
-
ja som sa tento tyzden celkom pekne pripiekol aj doma na terase
(zial pri robote
)asi by som to nemal podcenovat a pred kazdou robotou v zahrade sa pekne poctivo namazat, aspon 50-kou

-
asi by som to nemal podcenovat a pred kazdou robotou v zahrade sa pekne poctivo namazat, aspon 50-kou

No neviem neviem pri práci na záhrade by stačilo aj pivo 🍺 nie dajaká 50 ka 🍼😂
-
-
-
-
No neviem neviem pri práci na záhrade by stačilo aj pivo 🍺 nie dajaká 50 ka 🍼😂
pivo bolo, nestacilo

-
Sterol som kamoča z dectva v Komarne, žil 25 r. v Australii a ma stale tieto OMEGE ktrore kupil 1974 ,, Skvelý a vzácny príklad referenčného čísla 188.0002 Omega Speedsonic F300hz. Omega Speedsonic F300hz, pochádzajúci približne z roku 1973, bol uvedený na trh uprostred quartzovej krízy v 70. rokoch. V snahe zostať relevantnými švajčiarskymi značkami naliali milióny do výskumu a vývoja elektronických technológií. Jedným z takýchto výsledkov bolo zavedenie pohybu ladičky. V roku 1972 ETA uviedla na trh ladičku 9210 (niektorí ju považujú za Rolls Royce pohybov ladičky), vyrobili len 21 000 exemplárov. Omega boli jedným z takýchto zákazníkov pre 9210 a ako mnohí výrobcovia priradili strojčeku svoj vlastný odkaz - Omega 1250 (len dátum) a 1255 (chronograf s dňom/dátumom). 300 Hz, ktoré vidíte na číselníku, súvisí s frekvenciou (300 Hz), pri ktorej strojček vibruje.
-
-
-