Zelam pekny zvysok dna priatelia
Tieto sú asi najkrajšie, aj ja som už uvažoval. Tie tmavomodré si predal len kvôli farbe?
Zelam pekny zvysok dna priatelia
Tieto sú asi najkrajšie, aj ja som už uvažoval. Tie tmavomodré si predal len kvôli farbe?
Dnes uz ani neviem , ale bol to asi hlavny dovod, prestali ma bavit…hodinkam ako takym nebolo nic..
Tato modra bola skvela na videach a na zivo ma neskutocne bavia
u mne dobry
Ťažko povedať, je to vec subjektívneho názoru, ale zlé to nie je, len možno trochu jednoliate.
Skusam sivy remienok. Jak je hned vidiet, ze je to len lacna imitacia krokodila , ale chcel som len skusit, ci to farebne bude ladit. Tmava siva by asi bola lepsia
Farebne za mna dobre… mam rad monochromaticky look.
Skusam sivy remienok. Jak je hned vidiet, ze je to len lacna imitacia krokodila , ale chcel som len skusit, ci to farebne bude ladit. Tmava siva by asi bola lepsia
Asi pôjdem proti prúdu, ale mne to k sebe nejako nepasuje
Skusam sivy remienok. Jak je hned vidiet, ze je to len lacna imitacia krokodila , ale chcel som len skusit, ci to farebne bude ladit. Tmava siva by asi....
Ja by som sa nebal zaexperimentovat s nejakymi vyraznejsimi farbami nech tie krasne hodinky ozivis trochu
To si žiada aj fotku lumi hehe. Ale máš dojmy z hodiniek? Ball je zaujímavá značka, ale príde mi ľuďmi zabudnutá.
Fíha tie sa lesknú ako (psovi) Ball
Tie budú sakra náročné na vlasočnice , ale inak sú parádne
Fíha tie sa lesknú ako (psovi) Ball
Tie budú sakra náročné na vlasočnice , ale inak sú parádne
Ďakujem, je to oceľ 904L a nie 316L, vraj odolnejšia, tú používa aj Rolex.