Čo máte dnes na ruke (hodinky)?
-
-
-
Dobra vec, ale trochu by mi vadili tie kovové okraje.
Mas uplnu pravdu… tak vyberala to draha podla toho co sa pacilo oku. Sam by som si vybral model bez nich. Hej treba byt okolo toho opatrny…
-
-
.... veeeeeeela dobrej muziky za normalny peniaz.... od juna mam novy outback a vysmaty som ako leco.... je plno krajsich aut.... no toto je naozaj dobre spravene.... minuly tyzden som striekal podvozok a dutiny "aj na aute" .... a chlapci sa vyhrali s predimenzovanim ramien a zavesenim.... o 4x4 nebudem pisat... ..... niesom z tych co auto meni po urcitej dobe....toto ostane v rodine kym niekto z nas dvoch nezemre.....
-
.... minuly tyzden som striekal podvozok a dutiny "aj na aute" ....
správna činnosť
-
.... veeeeeeela dobrej muziky za normalny peniaz.... od juna mam novy outback a vysmaty som ako leco.... je plno krajsich aut.... no toto je naozaj dobre spravene.... minuly tyzden som striekal podvozok a dutiny "aj na aute" .... a chlapci sa vyhrali s predimenzovanim ramien a zavesenim.... o 4x4 nebudem pisat... ..... niesom z tych co auto meni po urcitej dobe....toto ostane v rodine kym niekto z nas dvoch nezemre.....
keby som mal love tak 2 liter XV alebo by som počkal na nový crosstrek ale myslím že mi bude musieť stačiť aj moja i30
-
-
Pá 20 je pripomienka ?
-
to bude datum - Patek 20.
-
… myslel som že je to pripomienka že nám už nieje 20
-
-
… myslel som že je to pripomienka že nám už nieje 20
Dobra myslienka, musim im napisat
-