Rolex Sky-Dweller Watch: New Gold Colors

  • Rolex Sky-Dweller Watch: New Gold Colors
    http://www.ablogtowatch.com/rolex-sky-dweller-watches/

    Značka Rolex predstavila modelovú radu s názvom Sky-Dweller už roku 2012. Hodinky tejto rady sú najkomplikovanejšie z ponuky značky, ponúkajú nielen funkciu druhého času, ale aj ročný kalendár. Dátum je teda nutné nastaviť len vo februári počas prestupného roka.
    In-house strojček Rolex s označením 9001 ponúka okrem iného jedinečný systém nastavenia času pomocou obojstranne otočnej lunety. Ako vieme, Rolex sa nešpecializuje na prekomplikované modely hodiniek a venuje sa skôr ich precíznosti a striedmosti z dôvodu maximálnej spoľahlivosti. Rad Sky-Dweller je tiež zaujímavá svojou veľkosťou, svojím priemerom 42mm totiž patrí k tým najväčším Rolexkám. Zároveň je puzdro vodotesné do sto metrov. Zatiaľ čo dátumové okno prekrýva známe Kyklopovo oko, mesiac je zobrazovaný okienkom pri jednotlivých hodinových indexov. Teraz sa pozrime na modely pre rok 2015:



    External Content www.youtube.com
    Content embedded from external sources will not be displayed without your consent.
    Through the activation of external content, you agree that personal data may be transferred to third party platforms. We have provided more information on this in our privacy policy.

    Time is Life. Je to dar i prokletí. Instagram daemonultimate1