• SINN U1-D
    http://watchinghorology.blogspot.cz/2014/11/hour-g…ed-edition.html


    Jedni zažili a druhí si len predstavujú skoky z lietadiel nad nepriateľským územím, boja proti povstalcom v Perzskom zálive, alebo iné náročné a nebezpečné prostredie pôsobiace na človeka aj ním používanú techniku. A tu sa ponúka priestor na úvahu, aké hodinky si pre tieto akcie zvoliť.
    Jednu z možností nám prináša Sinn so svojím modelom U1-D Mission Dune, ktorý čerpá inšpiráciu práve z púštnej vojny a taktického maskovanie. Šedá, čierna a béžová farba dopĺňa maskovacie uniformy púštnych jednotiek. Model U-1D nie je žiadnou horúcou novinkou, bol predstavený už začiatkom novembra 2014, ale zas to nie je až taká stará záležitosť nevhodná našej pozornosti. Technické údaje modelu sú plus mínus zhodné so sériovým modelom U1 a je vyrobený v limitovanej edícii 350 kusov.


    Time is Life. Je to dar i prokletí. Instagram daemonultimate1

  • no tak to uz ano! snad prve Sinn co sa mi pacia. i ked ide vlastne len o farebnu modifikaciu klasických U1, prave ta im dodava ten pravy smrnc. su fakt na zahryznutie. velmi vydarene! pre mna novinka. akurát tych 44mm je asi naozaj pre zapastia chlapov zo SEALs ci RANGERS

  • Mne sa naopak veľmi nepáčia :/ Jednak farebne a ďalšia vec sú tie ručičky. Konkrétne sekundovka to ozaj nie...

  • vazne nie? tak kazdy ma iny vkus, to je pravda. ale v jednom s Tebou uplne suhlasim - ta sekundovka je fakt dost mimózna. povodne U1 neuchvatili ani mna, ale tato farebna kombinacia sa mi vazne paci. pre mna je tak zvlastna a netradicna az je zaujimava. a predovsetkym s tou zltou farbou pouzitou na rucickach a indexoch na lunete (trochu vo mne evokuje Old Radium) no a ten vintage kozeny remen to cele krasne doladuje. su skratka take nejake ine, akoby to ani neboli tie iste hodinky. pre mna dokaz toho ze spravne zvolena a nakombinovana paleta odtienov dokonale zmeni vyraz hodiniek. este tak presunut korunku na poziciu 3 hodin :)

  • Ty barvy by chtělo vidět v reálu, ta žlutá bude víc písková a šedá víc šedá. Celkově matný a nenápadný. Teda v maskáčích :) Na blbnutí budou skvělý. I tak si myslim, že koupě hrozí leda z druhý ruky.

    Time is Life. Je to dar i prokletí. Instagram daemonultimate1

  • ano, tou zltou som myslel tu bezovu alebo pieskovu. tazko to takto odhadnut, kazdopadne ma fascinuje nenapadnost a pritom originalita tych hodiniek. predpokladam ze puzdro je pokryte PVD. na rozdiel od Adama, mne sa hodinova a minutova rucicka pacia. uplne bez vyhrad. navyse pekne licuju s indexami. naozaj skoda len toho stvorca na konci sekundovky, inak by im nebolo co vytknut. este by ma zaujimala luminiscencia. celkovo mi pripadaju ako odolne hodinky do nepohody. a myslim ze o to vyrobcovi aj islo

    mimochodom - Watchesfan, ciste nahodu, nevies ci su tie hodinky dodavane standardne na tom kozenom remeni ktory je na fotkách? to asi v tom clanku nie je uvedene, ze?

  • Je to standardně, stejně jako ... vypadá to jako ZULU, ale netuším jestli si musíš vybrat nebo dostaneš oba. Model je k dostání jen a pouze přes tenhle butik: The Hour Glass boutiques

    Time is Life. Je to dar i prokletí. Instagram daemonultimate1

  • vdaka za info... ten Zulu strap vobec nie je zly ale na tej kozi vyzeraju este o level vyssie. jednoducho sa podarili. ked som bol pred chvilou na oficiálnej stranke Sinn a pozeral "obycajne" U1 tak som sa opat len cudoval aky (teda aspon pre mna) je medzi nimi velky rozdiel. klasicke U1 som vzdy nejak prehliadal a hoci po technickej stranke ide doslova o "nastroj" tak po tej dizajnovej ma nicim neoslovili. ale pri tejto limitke som sa na toto vlakno musel niekolkokrat vratit a znovu si ich omrknut. dakujem aj za adresu butiku ale myslim ze na tieto hodinky este nasporene nemam :) a napr. obvod zapastia asi ani mat nebudem.

  • Sinn a zvláště jejich ultimátní modely jsou jedny z hodinek, který člověk musí prostě držet v ruce. Opravdu zajímavá ocel, pěkné zpracování a najednou jsou i z těch divnejch designovejch prvků pěkný detaily.

    Time is Life. Je to dar i prokletí. Instagram daemonultimate1

  • Táto značka ma zatiaľ obchádza, ale ako vidím mal by som sa jej povenovať. Na tej koži vyzerajú fakt super, indexy a aj sekundovka majú šmrnc. Farebne naozaj pekné, vedel by som ich zniesť. Zaujímavé je, že je tam čierna lumi, správne som to pochopil? To by som chcel vedieť ako to svieti :) a tiež, 1000m WR... do púštnej búrky ideálne :mrgreen: