Hublot Big Bang Jet Li

  • ,,Už bolo na čase´´, museli si hovoriť milovníci akčných snímok a neporaziteľných hrdinov. Jet Li si totiž konečne vyslúžil limitovanú edíciu hodiniek so svojím vlastným menom. Zaradil sa tak k svojim slávnejším kolegom, ktorí s hodinárskymi legendami spolupracujú už dlhší čas: Arnold Schwarzenegger má za sebou niekoľko kolekcií v Audemars Piquet a Sylvester Stallone pre zmenu v Officine Panerai. V obidvoch prípadoch putovali zarobené peniaze do ich nadácií. Ani filantrop Jet Li nesklamal, keď svoj keramický chronograf spojil s nadáciou One Foundation, ktorá dodáva nedostatkové lekárske vybavenie do potrebných častí Číny a zabezpečuje starostlivosť deťom postihnutým vírusom HIV. Na spodnej časti všetkých číslovaných exemplárov sa nachádzajú známe symboly rovnováhy Jin a Jang, ako aj autogram hrdinu kung-fu snímok. Samotné hodinky sú inak modifikáciou chronografu z kolekcie Big Bang, od štandardnej podoby ktorých sa líšia geometricky perforovaným ciferníkom s červenými detailmi, pod ktorým pracuje automat postavený na základoch ETA Valjoux 7753.


    Hublot Big Bang Jet Li
    Ref.: 311.CI.1130.GR.JL11
    Kaliber: modifikovaná ETA Valjoux 7753, automatický náťah
    Púzdro: keramika
    Priemer: 44,5 mm
    Vodotesnosť: 100 m
    Remienok: aligátor
    Limitovaná edícia: 200 kusov
    Cena: 18.000 €




    External Content www.youtube.com
    Content embedded from external sources will not be displayed without your consent.
    Through the activation of external content, you agree that personal data may be transferred to third party platforms. We have provided more information on this in our privacy policy.

    Zdroj: watch it, internet.

  • mna skorej udivuje, ze na hodinkach za dvacku si niekto nevie dat zalezat, aby boli skrutky nejako inteligentne dotiahnute, nech nie je kazda na sposob "ako sa zadari".. ci zpredu, alebo zozadu :rouge:

    Breitling do kazdej rodiny!!! :malin1:

  • Mne sa páčia a čo sa týka tých predných skrutiek, tak som toho názoru že takto to pôsobí prirodzenejšie ako keby boli všetky dotiahnuté tak aby spolu ladili :) Aspoň človek vie že to nie je len ozdoba.

  • mna skorej udivuje, ze na hodinkach za dvacku si niekto nevie dat zalezat, aby boli skrutky nejako inteligentne dotiahnute, nech nie je kazda na sposob "ako sa zadari".. ci zpredu, alebo zozadu :rouge:


    konecne! som rad , ze nie som jediny komu tie ich šróby vadia, lebo miso, nezabudne na mna pri debate o huboch a ich skrutkach :mrgreen:
    ale musim podotknut, ze jedny z mala co su celkom pohladne...

  • Keby len skrutky, čo je teda aj pre mňa vrchol nepodarenosti a neskutočne mi to vadí, ale aj to zadné veko, ako keby to môj 2,5 ročný syn nakreslil a podpísal sa tam. Celý "slávny" Hublot... ani náhodou táto značka. (ja som snáď od nich ešte pekný model nevidel, čo by ma niečím priťahoval :rouge: )

  • mapo, pozri na to takto: kto punuka kus riflovych gatí v hodinkach? kto ti ponukne kus travy z pokoseneho greenu? kto ti ponukne nejake pepito alebo káro v hodinkach? k tomu nespocetne mnozstvo limitiek od vymyslu sveta a beznou (dobre teda, vylepsenou ) etou za cenu hodinarskej elity ? :mrgreen:

  • Tak aby som nevyzeral že som jediný komu nič nevadí :mrgreen: tak u mňa je to asi púzdro. Na každom modeli rovnaké (česť výnimkám ktorých je málo). Ale vkuse je to to isté púzdro, len s farebnými alebo materiálovými obmenami..

  • Hublot má svoju cestu, svoj dizajn a priaznivcov si evidentne nájde aj keď tu zrejme príliš obľúbený nie je. Niektoré tie kritiky mi prídu mierne silené, také za každú cenu.

  • Don, úplne súhlasím, priaznivcov jednoznačne má, (kolega túži jedine po tejto značke a to skoro žiadne iné nepozná :mrgreen:), dizajn, cestu bez debaty.
    Možno sme ešte nedozreli na niečo takéto, ja teda určite nie. Beriem to tak, že sa mi musia hodinky v prvom rade páčiť a u tejto značky to teda zatiaľ tak nie je.

  • No a práve preto, že sme každý iný, tak máme taký bohatý výber hodiniek :)

    Ja nevravím, že sa musia každému páčiť, ale tu to niekedy vyznieva akoby nevedeli nič a nebolo na nich absolútne nič zaujímavé.

  • Je pravda, že když je mám občas v ruce tak se na prdel neposadim, ale nevim jestli to není tím, že před tím slintám nad JLC nebo Patekama. Ta pražská Pařížská a okolí dává nejednomu hodinkomaniakovi zabrat :D

    Time is Life. Je to dar i prokletí. Instagram daemonultimate1

  • ja Hublot moc nie, ale tieto sa mi pacia. pridu mi prehladne a tematicky adekvatne stylizovane. akurat zozadu by mi stacil jing-jang bez tych hakov bakov... a cierno-cervena kombinacia, este v pohode velkost, prijemna vyska... vedel by som ich unosit :)