Luminox Mariner automatic

  • Na zápästia svojich hercov ich obsadil Ridley Scott, nosia ich takmer všetci protagonisti seriálu Burn Notice a NCIS: Los Angeles a v úspešnom akčnom sci-fi Battleship ich na zápästí Taylora Kitscha proste nemožno prehliadnuť. Reč je, samozrejme o americkej značke LUMINOX, ktorá sa úspešne etablovala nielen v prípade skutočných armádnych jednotiek a polície, ale podľa ich vzoru aj u akčných hrdinov. Novším modelom tejto značky, ktorá stavia na svojej tríciom naplnenej borosilikátovej trubičke, sú hodinky z kolekcie Mariner, ktorá je k dispozícii tak v quartze využívajúcom lítiovú batériu s desaťročnou životnosťou, ako aj s mechanickým strojčekom Sellita SW220-1-HH6. Práve tento automat poteší aj zaujímavým tmavo smaltovaným ciferníkom s aplikovanými indexmi s kefovanou čelnou stranou a leštenými stranami. Nový je tiež integrovaný oceľový ťah, ktorý možno vymeniť za prešívaný kožený remienok. Všetky verzie modelu sú vodotesné do 200 m a z týchto dôvodov nechýba ani tradičná jednosmerne otočná luneta pomáhajúca merať dĺžku ponoru.


    Luminox Mariner automatic
    Ref.: A6502
    Kaliber: automatický náťah,
    Funkcie: hodiny, minúty a sekundy centrálne, názov dňa, dátum
    Púzdro: oceľové
    Priemer: 45 mm
    Vodotesnosť: 200 m
    Cena: 980 €





    External Content www.youtube.com
    Content embedded from external sources will not be displayed without your consent.
    Through the activation of external content, you agree that personal data may be transferred to third party platforms. We have provided more information on this in our privacy policy.

    Zdroj: watch it, internet.

    Paletteankerhemmung.gif

  • Dost jsem nad nima jednu chvíli přemejšlel, ale odradila mě ta luneta i celkový zpracování, působily na mně komediantsko-humpoláckym dojmem. Jestli si někdo dovolí z těchto důvodů kritizovat Breitling, nevím co by potom řekl o nich.

    Time is Life. Je to dar i prokletí. Instagram daemonultimate1