Bell & Ross BR03-92 MILITARY TYPE

  • Bell & Ross BR03-92 MILITARY TYPE
    http://www.masterhorologer.com/2015/01/bell-r…itary-type.html

    Armádne profesionáli a špecialisti boli prví, kto začal používať hodinky ako nástroja potrebného k ich špecializácii. Značka Bell & Ross teraz predstavuje keramický model MILITARY TYPE vzdávajúci hold práve im. V tomto duchu sú hodinky aj farebne dizajnované, kompletnú čiernu dopĺňa khaki farba číselníka, na ktorom je sieťotlačou vyrobený červený symbol písmen MT - MILITARY TYPE. Ručičky sú pre ľahkú čitateľnosť aj v noci potiahnuté materiálom Superluminova®. Sú vyrobené z keramiky, takže sú veľmi ľahké a neľahko poškoditeľné. Puzdro je vodotesné do 100 metrov a jeho priemer je univerzálnych 42mm. Ako pohon hodiniek slúži mechanický strojček s automatickým náťahom Calibre BR-CAL.302.


    Time is Life. Je to dar i prokletí. Instagram daemonultimate1

  • zelena sice nie je moja salka kavy, ale tieto hodiniky maju gule, maju dokonca aj pre rypalov spravne nastavene skrutecky, takze im podla mna vzhladom na zameranie nie je co vytknut :super:

    Breitling do kazdej rodiny!!! :malin1:

  • Tu im tá zelená fakt pristane.
    Nie je to však len nejaká PC vizualizácia? Kvôli tým šróbikom, nezdá sa mi, že by to všade mali bez zarovnania a tu sa to zrazu objaví pekne... he?

  • Jednoznačne krajšie. Ale asi budú jediné. Stačí si pozrieť google obrázky a nenašiel som ani jedny kde by to bolo zarovnané, takže stále neverím, že to bude aj tu :mrgreen:

  • @mapo Možno budú predsa len zarovnané, vy detailisti :mrgreen:

  • Sorry, na 184. stranu gúgl obrázkov som až nedopracoval :mrgreen:
    OKej, veď je to detail, ja to beriem, pre mňa to až taký detail nie je no. Ale tak do čoho by sme rýpali keby boli tie hodinky úplne dokonalé :)

  • Hej veď jasné. Dokonalosť predsa neexistuje ;)