hodinkomania.sk/wcf/index.php?attachment/25229/hodinkomania.sk/wcf/index.php?attachment/25230/
Nová guma, vyleštené sklo, ešte by to chcelo novu lunetku... Nevala sa náhodou doma niekomu? Kúpim
hodinkomania.sk/wcf/index.php?attachment/25229/hodinkomania.sk/wcf/index.php?attachment/25230/
Nová guma, vyleštené sklo, ešte by to chcelo novu lunetku... Nevala sa náhodou doma niekomu? Kúpim
dnes Prim Linea 40 automatic
By si mohol aj nejakú fotku Roman konečne zavesiť
Si niekto povie, že však "obyčajný" a lacný Prim, ale tento model je bomba! Jeden s TOP ?
Nuý, na tie sa ti borďák asi veľmi nehodí. Možno na dačo iné...:]
hmmm, aký je to rok výroby? predpokladám ručný náťah... sú vážne nádherné, a s tou bielou gumou je to ideálna kombinácia... nedokážem z nich odtrhnúť zrak!... Martin, pamätaj na mňa keď sa ich budeš "potrebovať" zbaviť... myslím to skutočne vážne, s takýmito vecami sa totiž nežartuje... prajem príjemný w-end
Pošli foto, som celkom zvedavý...:]
Takový jako doktor, kterej zelená vzteky při pohledu na kuřáky, moc fajné
Čo, bude pasovať?
Nuž, na tie vľavo by som skúsil to bordó...:] Inak, Prim si liboval v hranatých indexoch a ešte hranatejších ručičkách...Ozaj a prachotesné šupináče s centrálkou a päťdesiatpäťkou motorom náhodou nemáš? To boli moje prvé hodinky. Odpásol som ich v Rumunsku po tuším po 6 rokoch na dverách banky, kde som išiel meniť koruny za lei...:malin1:
Ee, také žiadne. Rozšírim časom
ďakujem, pekne si to zhrnul, avšak nechcem Ťa sklamať, ale zuby si brúsiť nemusíš, tieto z domu nepôjdu ?
jasan to ja len tak hypoteticky
také sa nepúšťajú z ruky, to by bola chyba... ale šumné sú veru, len čo je pravda... vydarený tvar puzdra, a nespomínam si či som vôbec videl Prim-ky s takýmto snehobielym "ciferblatom"... vydarený kúsok a okrem toho dobrá fotka, vyzerajú veľmi zánovne, takmer ako po nejakom menšom repase napr. preleštenie puzdra etc...