Leatherman Tread Watch With Tool Bracelet

  • Leatherman Tread Watch With Tool Bracelet
    http://www.ablogtowatch.com/leatherman-tre…-tool-bracelet/

    Americkú značku Leatherman iste netreba predstavovať. Je známa výrobou rozkladacieho náradia, multi-náradia a špeciálnych nožov s náradím. Jeden z nich už 25 rokov vlastným a slúži stále skvele. Značka teraz prichádza s absolútnou novinkou, s náramkom, ktorý bude možné použiť ako k hodinkám, tak aj bez nich a bude obsahovať 11 rôznych nástrojov. Tak budete mať vždy pri sebe všetko, čo na svojich výpravách a dovolenkách potrebujete. Každý článok náramku má v sebe integrované až dva nástroje, niektoré z nich s vymeniteľným nadstavcom a tak získate až 25 nástrojov v jednom. Dômyselné, myslím, že viac ako slová povedia obrázky a video. Tak pridám len cenu 150-200 USD.



    External Content www.youtube.com
    Content embedded from external sources will not be displayed without your consent.
    Through the activation of external content, you agree that personal data may be transferred to third party platforms. We have provided more information on this in our privacy policy.

    Time is Life. Je to dar i prokletí. Instagram daemonultimate1

  • To máte tak páni, keď sa firma silou mocou chce presadiť v odvetví kde by to ani nebolo treba :mrgreen:

  • Naopak mne sa to celkom páči... Je to celkom praktické a určite by som ten náramok využil, na druhej strane hodinky sú len "optional" a určite sa nimi firma nechce presadiť vo svete hodiniek. Minulý rok som na Májovej regate v Chorvátku za tretie miesto získal nôž od tejto firmy a už sa mi veľakrát zišiel, myslím aj kvalita je slušná.

    Tempus Fugit