Som rád, že sa ti páčia. Asi nebol najlepší "marketingový" ťah pustiť do obehu LÜM-TEC s oranžvou superluminovou, lebo tá je v podstate najslabšia ale tak zas, nech si to vyskúšate Teraz ich máš na remienku Kingnob. Ten som tam dal ja. Má trochu nepraktickú motýlikovú sponu, preto ich remienky ponúkam iba s klasickými sponami, ale inak je celkom príjemný. Samozrejme, môžete si kľudne meniť remienky za kovový, gumený alebo originál kožený. Je to na vás, sú to predsa testovacie hodinky

Putovné hodinky - LÜM-TEC M56
-
-
-
Hej hej, tá spona je trochu nepraktická, ale remeň je super, mäkký, farebne veľmi pekný. Určite vyskúšam aj ostatné, som zvedavý na ten ťah hlavne, lebo je dosť ťažký.
Jasné Mathyk, zoberiem ich a poputujú ďalej, ak mi bude málo, ešte si ich nechám a ostatný musia počkať, lebo zatiaľ veľká spokojnosť. :mrgreen: -
-
Veľmi sa mi páčia tieto hodinky. :amen: Jediné čo som si zatiaľ tak všimol je, že sekundovka "neskáče" po indexoch, asi nič nečakané, ale táto skáče naozaj zvláštne. Nejakých cca 20sek skáče presne po indexoch, potom začne meškať a ide mimo indexov. Potom sa to zas ustáli a ide pekne, ale zas len na chvíľu.
-
Prezul som na origo kožený remeň, krásna farba, mäkký, príjemný. Jedna malá chybička je - mohol by byť pri nožičkách hrubší.
+ pár rýchlych fotiek s úpravou v Picase počas neprítomnosti šéfa(ale fotenie teda vôbec nie je silná stránka môjho telefónu, grr)
-
Na ťahu, váha citeľná, kus železa na ruke. Kým som ho tam napasoval, dalo to kus roboty. Zatiaľ najlepšie na tej bledej kožke, tá je fakt krásna.
-
Páni, moje putovanie skončilo, prosím prihláste sa kto je ďalší, komu ich odošlem.
-
Ahoj chcel by som ich vyskusat ak sa este da
-
myslím že ma kludne môže niekto predbehnúť, lebo nemám moc času teraz. stále robím a do toho ešte skúšky v škole. vobec by som si tie hodinky neužil. ale rád ich ponosím, ale nie teraz.
-
Hodinky putujú pre člena MAREKJ333 a ja ďakujem za zážitok vyskúšania. Osobne mám pocit, že sa k týmto (alebo podobným) od tejto značky ešte vrátim, mal som z nich veľmi príjemný pocit. :super:
-
LUM-TEC a HMYZ :mrgreen: (v porovnaní s týmto sú to také malé hodinky)
-
Super fotky
-
Preparujes hmyz alebo to sú hracky?
MemoPad HD 7
-
Kamarát preparuje a v podstate sú to jeho hračky...
-
Tak hodinky dnes dorazili,prvy dojem je dobry,tento tvar puzdra fakt mozem
-
Nejak rýchlo, veď som to včera posielal na obed. Ale super :super: uži si ich
-
-
<p>Trosku negativny poznatok, preklapacka na remeni ide fakt z tuha, mozno nie je vybehana</p>
-
<p>Trosku negativny poznatok, preklapacka na remeni ide fakt z tuha, mozno nie je vybehana</p>
tam je preklápačka ?