• Ja chodím stále cez záložku "panel" (maily vôbec), som stále prihlásený, či už doma alebo v robote. Mne to vyhovuje takto, zvykol som si.
    Bazár mi vyhovuje viac takto, nie vždy všetci predsa potrebujeme prečítať všetky vlákna. Scrolovanie dole bolo otravné, takto sú viditeľné názvy a kto chce si rozklikne čo ho zaujme.
    Vlákna v tagoch je fajn nápad tiež.

  • Konečne som si našiel čas na presun vlákien a kompletne som zrušil sekcie podla štýlu (pilotské hodinky, potápačské, elegantne..). Témy som popresúval do príslušných sekcií podľa značiek.. Ešte som urobil pár drobných zmien v zaujme čo najlepšej prehľadnosti fóra. Dúfam, že sa rýchlo zorientujete a že nám terajšie delenie vydrží už na veky :)

  • Fúha, pár dní som tu nebol a toľko sa zmenilo. Ale super a cez panel sa dá ísť po starom, ja zmenu chválim.

    Epos Passion 3409,Seiko SNZH53K1, Tissot Visodate, Certina DS Podium Shape chronograph, Omega vintage kúsok cca z r. 1940, Prim

  • Založiljsem dvě nová vlákna a přes panel je nevidím. Musím ho rozbalovat a rozbalovat, v telefonu špatný. Stále hledám nějakou možnost sledování sekcí, kde uvidím v mejlu nově založená vlákna. Jinak je to marná práce.

    Time is Life. Je to dar i prokletí. Instagram daemonultimate1

  • A přesně tohle tlačítlo bych potřeboval v sekcích, ne jen v jednotlivých vláknech, příklad: švýcarské hodinky..zaškrtnu notifikace..každé nové vlákno v téhle sekci mám v mejlu, nic nikde nehledám, rovnou reaguji do nového vlákna a případně si i to nechám sledovat. Možná by to takto bylo složité, tak ještě jedna cesta: švýcarské hodinky - Breitling: Breitling tlačítkem zaškrtnu sledování a každé nové vlákno v sekci Breitling mám v mejlu. Jestli to není možné, nedá se nic dělat, ale hodně by mi to pomohlo :)
    V profilu mám vše ok už od registrace.

    Time is Life. Je to dar i prokletí. Instagram daemonultimate1

  • Tak mi trvalo 15 minut, než jsem si označil všechny sekce vláken, který chci sledovat. Teď se mi objeví každé nové vlákno ve sledované sekci přímo v mejlu a můžu reagovat přímo na něj, moc díky, jedná se o dlouholetý zvyk nic nehledat a být informován :super:

    Time is Life. Je to dar i prokletí. Instagram daemonultimate1