• Aby tu neboli iba hodinky z Haute Horlogerie, tak sem pridám tieto Radá :)

    V roku 2011 predstavila švajčiarska hodinárska firma RADO kolekciu True Thinline, ktorá potešila všetkých priaznivcov netradičných materiálov a originálneho minimalistického dizajnu. Vnútri high-tech keramického púzdra o výške iba 5 mm tiká jeden z najtenších quartzových strojčekov na svete. Quartzový stroj švajčiarskeho výrobcu ETA má totiž hrúbku iba jeden milimeter !

    Neoddeliteľnou súčasťou hodiniek RADO True Thinline je aj rada drobných detailov, ktorými sa vyznačujú skutočne premyslené a kvalitné hodinky. Biely alebo čierny podklad ciferníku doplňujú zlatené skeletové ručičky a indexy. Zlatenie indexov a ručičiek výrazným ružovým zlatom zaisťuje ľahké odčítanie času aj pri ich tenkom profile a zároveň hodinkám dodáva taký aspekt premenlivosti v závislosti na uhle dopadajúceho svetla. Pre dámy je pripravená šperková varianta, pri ktorej sú indexy poskladané z drobných diamantov. V ponuke sú dve veľkosti púzdra z bielej či čiernej keramiky. Pánske púzdro má priemer 39 mm, dámska verzia rovných 30 mm. Na hladké krivky púzdra dokonale nadväzuje mäkký kaučukový remienok, ktorý zaručuje skutočne komfortné nosenie hodiniek na zápästí.





  • Fúha tak tie sú riadne štíhle a pristane im to veľmi :super: Tie prvé na ťahu by som hneď bral. ideálna veľkosť a tie krásne detaily. Niet čo dodať :)