Watchesfanovo bloudění
-
-
Přesně, no a nebo šetříš na hodinky😀
Nejlepší je zvládnout oboje a protože kupuju v levnym segmentu do 1.500€ dá se to. Horší už je do toho napasovat nový auto, ale i to se dá. No a kdyby mě bejvalka před 10 lety neobrala o 200.000€ bylo by ještě líp 🤣
Ešte horšie je to zrealizovať z penzie 650.- e ,, dotujem z uspor , predávam zbierku ..., družka dačo pridá ..., lepím ako sa da ....
-
-
-
Co dnes? Třeba Afriku? Tak Kenya
Bol som tam kedysi dávno ako stredoškolák na školskom výlete a bolo to úchvatné ✌️ ani si nechcem predstaviť, aké je to dnes 👍
-
To určitě bylo. Já tak daleko nemusel, my už jsme jako Las Vegas, máme tu všechno a všechny🤣
-
do Afriky na cernosky a bez bab
-
-
-
-
ty si este tam ja som myslel, ze uz si doma
-
ty si este tam ja som myslel, ze uz si doma
Bohužel jsi myslel správně, byl jsem tam 3 týdny, ale všechno jednou skončí.
Mimo to, tyhle hodinky vykecaj všechno😁
-
Steeldive
Mám je jen do moře. I přes to, jak super udělaný jsou, vůbec nefunguje aura, protože žádnou nemaj. Nulový emoce, jen hmmm pěkný a za tu cenu neuvěřitelný. Ale ani toolově na mě moc nepůsobí, asi jsem moc zaujatý. Párkrát jsem držel v ruce originály, tím myslím ty opravdový starý hodinky. Poprvé mi je ukázal HonzaM. To je pro chronomagora jak svátek, držet něco takovýho v ruce. Hned všechno funguje, emoce, chemie, elektrika, prostě v těle běží vše na úplně jiné obrátky. U origo reinkarnací už to není úplně ono a u těhle po prvotním úha ty jsou, což trvá okamžik, nic. Pak zjištění že materiály, spracování jsou perfektní, bez chybičky, ale nic. Pak testy přesnosti (základní strojek od Seika s rychlopřeklápěčkou , ručním i automatickym nátehem) a rychlotesty utěsnění, přehřátí, prudké schlazení a znova a znova, pak do rána v sudu. Vše ok a přesnost cca +6 až 8 podle polohy. K tomu pořádnej kus safíru a luneta s keramickou vložkou s parádním krokem i tím správným odporem.
Ale emoce nic. Ortodoxní milovník hodinek by se jim měl vyhnout a jít po originálu.
Píšu fakta jak to je. Nic nezkrášluju, nic nehanim. A na závěr, Seiko mám rád, hodně rád. Natolik, že mi vůbec nevadí nějaká ta odchylka ve spracování. Naopak. Vytváří to jedinečnost a pocit, že ne úplně všechno dělají 100% bezchybné stroje a lidi. Kdo je bez chyby, hoďte kamenem
-
ty si bol moj hodinkovy ucitel, takze nerozumiem tomu, ako si si mohoil kupit hodinky bez emocii
hodinky sa musia pacit a musia ta chytit ...
-
ty si bol moj hodinkovy ucitel, takze nerozumiem tomu, ako si si mohoil kupit hodinky bez emocii
hodinky sa musia pacit a musia ta chytit ...
A nebo k nim můžeš přistupovat jako k věci, která má plnit určitý úkol. Jsem takovej, že hodinky s emocema je mi líto rasovat. Mimo to, přešel jsem zcela na elektroniku, která mi dává všechno. Jen ne emoce, protože je to spotřební zboží.
-
A nebo k nim můžeš přistupovat jako k věci, která má plnit určitý úkol. Jsem takovej, že hodinky s emocema je mi líto rasovat. Mimo to, přešel jsem zcela na elektroniku, která mi dává všechno. Jen ne emoce, protože je to spotřební zboží.
to pristupujem, ale k mobilu, TV a pod.
hodinky su u mna citova zalezitost, preto tie plastaky na ruke nestrpim a uz nechcem ani wanna-be homage. nemam problem s cinskymi, ruskymi, indickymi hodinkami, ale musi to byt original.
-
to pristupujem, ale k mobilu, TV a pod.
hodinky su u mna citova zalezitost, preto tie plastaky na ruke nestrpim a uz nechcem ani wanna-be homage. nemam problem s cinskymi, ruskymi, indickymi hodinkami, ale musi to byt original.
Nevím proč sem taháš nějaký plasťáky, nejlevnější Casia jsem nikdy nenosil. Ty moje jsou z titanu a stojej kolem 1200 éček. Mám v nich stejně informací jako v mobilu, aniž bych zmáčkl tlačítko, dnes a denně je oceňuju kvůli svojí práci, urbexu, posilce a dalším aktivitám. A to nemluvim o všech možnejch kombinací, který Tě jen napadnou. Tobě asi stačí mít na ruce doplněk, ke kterýmu máš nějaký emoce. Mně ne, žiju ještě stále dost aktivně.
-
ja na bike hodinky nenosim, inak hodinky z ruky nedam
-
Jedna vteřina...člověk tu je a najednou tu není. Jedu za náklaďákem, najednou z protisměru jedoucí auto to strhne přímo do něj. Infarkt? Hádka? Těžko se to dozvíme. Auto se roztočilo a i přes to, že já už dávno brzdil, vlítlo do mne. Jedna vteřina. Spolujezdkyně mrtvá, řidič na kaši, auto placatý, náklaďák a můj bus nepojízdný. Mám spoustu fotek, ale dávat je sem nebudu. Jen prosím dávejte na sebe pozor, jedna jediná vteřina...
-
Nevím proč sem taháš nějaký plasťáky, nejlevnější Casia jsem nikdy nenosil. Ty moje jsou z titanu a stojej kolem 1200 éček. Mám v nich stejně informací jako v mobilu, aniž bych zmáčkl tlačítko, dnes a denně je oceňuju kvůli svojí práci, urbexu, posilce a dalším aktivitám. A to nemluvim o všech možnejch kombinací, který Tě jen napadnou. Tobě asi stačí mít na ruce doplněk, ke kterýmu máš nějaký emoce. Mně ne, žiju ještě stále dost aktivně.
ja nehovorim o tvojich a ani o Casiach, ja hovorich o tych plastovych smart hovadinach, ktore sa teraz nosia. manzelka si taku haraburdu kupila, isli asi 1/2 roka a uz idu na reklamaciu ...
-