Maurice Lacroix FC Barcelona

  • Nie som futbalista, ale toto velmi mozem,,,asi pockam ked trochu zovsedneju a nebudu tak drahe :)

    Inak som ich drzal nazivo v rukach a mal som ich na ruke.....neskutocne.....niekedy su hodinky krajsie na firemnych fotkach....ale tieto su v skutocnosti velmi nebezpecne krasne :) a zvodne,,


    http://www.mauricelacroix.com/Collections/En…arcelona-15.sls

  • Hodinky pekné a ML má veľmi pekné modely. Neviem si ale predstaviť čo by ma prinútilo nosiť hodinky s erbom nejakého týmu alebo inej veci. Mne to na ciferník nesedí a podľa mňa to tam ani nepatrí. Keď takéto veci tam chcú silou mocou tlačiť, tak nech si to vyryjú na zadné viečko :) alebo ten erb mohli dať na ten nato strap ktorý človek vymení a má pekné hodinky ;)

  • Mne to tiez vadi napriklad na Omagach edicia James Bond 007...podla mna su to zbastacene hodinky...ale zasa je na nas aby sme si vybrali take ake sa nam pacia...a prave tento model sa mi paci tak ako je (asi prvy krat), pokial by clovek chcel bez nejakych znakov a erbov,,tak potom je tam bezna edici a Pontos S, iny model Pontos mam aj na ruke. Neviem preco, ale znacka ML ma stale pritahuje, s nou som zacal a asi som aj skoncil....a to som mal hodinky vsetkych uzucnych mien....Rolex, Omega, Breitling, IWC, Tudor, Tag Heuer,,atd....znacka ML nie je docenena a uznavana nejak zvlast "Hodinkomaniakmi",...jedno je iste,,,ze vedia spravit hodinky, ktore maju "šmrnc" :) a o to ide predsa !

    Zasa som kôli hodinkam dnes do rána nespal......

  • Súhlasím s tebou :super:

    Tento model od nich je u mňa top !