Rada ohlasom damskych hodiniek

  • ahojte
    potreboval by som poradit s kupou damskych hodiniek ale absolutne VOBEC sa nevyznam ci uz do znaciek alebo obchodov, neviem ci sa oplati kupovat cez internet ani ake su mozne rizika, proste som strateny a toto forum ma prave asi zachranilo.

    chcel by som nejake so striebornym remienkom, nieco na styl tychto - tie sa mi vlastne dost pacia len neviem ci je to dobry e-shop a ci sa to danej dame nerozpadne za dva tyzdne... viete mi poradit nieco podobne prosim? pripadne konkretny obchod? moze byt aj kamenny akurat najlepsie asi niekde v okolo nitry ak sa niekto vyzna... dakujem!

    inak rozmyslal som cenovo tak do €100 ale prezijem ak nieco naviac :)

    Edited once, last by Imro (December 13, 2014 at 1:31 PM).

  • No a samozrejme ze absolutne netusim ci jej nebude remienok velky, co s tym, ci sa to da nastavit atp.
    Ohladom hodiniek som uplne v lese.

  • Vitaj na fóre ! Teraz nedávno som pomáhal kamarátke vyberať hodinky a my sme skončili pri značke Orient. Je to japonská značka, robí (asi) prevažne automatické kúsky za fakt v pohode cenu.

    napr. :

  • Ahoj, Imro, na tamten obchod určite zabudni. Sú to šmejdy, v tomto prípade čínskej výroby.Ja proti čínskym výrobkom nič nemám, ale toto je na hranici podvodu, lebo sa tvária ako európske výrobky s tými anglo či nemecko znejúcimi názvami. Hodinky, ktoré tu stoja okolo 20 eur, kúpiš v zahraničí aj za dve eurá. Kvalita je nízka, viem, o čom hovorím, jedny som si zo zvedavosti raz kúpil. Ale baterkáče možno idú normálne, neviem. Mechanické Ti časom budú robiť odchýlku aj 20 minút denne a dlho ísť nevydržia. Do 100 eur môžeš kúpiť množstvo pekných a celkom dobrých hodiniek.

    Epos Passion 3409,Seiko SNZH53K1, Tissot Visodate, Certina DS Podium Shape chronograph, Omega vintage kúsok cca z r. 1940, Prim

  • Hmm aj som si myslel, trošku som pogooglil a našiel som tie hodinky na všelijakých čínskych e-shopoch... vieš mi prosím poradiť nejaký obchod?

  • zo slovenských https://hodinkomania.sk/www.lacnejsiehodinky.sk a tam majú dlhé dodacie lehoty.
    alebo inhodinky, či tak nejak.
    pre dámu do 100€? dávaj pozor hlavne na to aby boli aspoň z nerezovej ocele, nie z mosadzu.
    zo značiek neviem čo do 100 zoženieš nejaké Tissot, Seiko, alebo Citizen - skôr asi len Casio, Timex, Festina.
    Krajčírske značky by som vynechal, asi nejazdíš na aute čo vyrobil pekár... :mrgreen: