Strieborné kľúčovky

  • Moje vreckové kľúčovky...mám pár vreckových hodiniek v zbierke a tieto mám najradšej. Majú taký anglický dizajn, ale podľa puncov sú zo Švajčiarska. Na to, že je to valčekový krok, 6 kameňov sú veľmi presné (cca + 10 s denne). Občas ich aj nosím. Kúpil som ich od jedného českého zberateľa, má obrovskú zbierku hodiniek. Par fotiek :)

  • Veľmi pekné, zachovalé hodinky. :) Keď raz budem pán dôchodca, určite budem také nosiť vo vrecku na veste :malin1:

  • Nechcel som aby to tak vyznelo. Ale mometálne by som si ich pri sebe nevedel predstaviť. Mám jedného profesora ktorý chodí pravidelne vo veste a v obleku. Keď zhodí sako na retiazke mu vo vrecku ležia pekné cibulačky. A ten človek pôsobí takým aristokratickým duchom na mňa :) A presne v takejto situácií mi prídu také opodstatnené. Teda zatiaľ...

  • Veľmi pekné, aj po takomto niečom som už začal poškuľovať a trochu si robiť obraz v týchto vodách. Určite by som niečo podobné raz chcel mať.
    No a, veď z cibulákov sa dajú spraviť aj náramkové predsa a už to bude len trochu aristokratické :mrgreen:

  • krasa, hodinkovost vo svojej prvotnej podstate :super: mne sa taketo cibule velmi pacia, prijal by som nieco take na doma, ale niekde na vystavku, obcasne polaskanie a natiahnutie... na nosenie ee. aj ked... v tesnych rifliach vo vacku by dake velke cibule mohli sposobovat iste efekty....... ::d

  • Ja ich sem tam k obleku prevetram :) Je to taky kusok historie vo vrecku.... :) Dokonca je na nich vzadu pod plastom vyryte W.Boullon...kto to asi bol? :) myslim ze sa to uz nedozviem, ale ma to svoje caro. Ale predsa len, su krehke, takze budu hlavne doma v zbierke :super: