Vianočná súťaž o hodinky 2014 - súťažné otázky

  • No tak víťaz by mal byť asi jacopobelbo, lebo prvý uviedol správne značku. Adam mal odpoveď skôr, ale mal tam preklep /W namiesto Q/- teraz je to už opravené.

    to gougy- hej, ale ja som mal správnu odpoveď ;)
    pripijeme si až večer, teraz som v robote

  • Dobre vravíš. V tej rýchlosti ako sa mi klepali ruky, som pri písaní odpovede spravil preklep ... :(

  • Súhlasím, víťaz má byť jacopobelbo. Samozrejme víťazovi gratulujem a ďakujem, že som sa mohol zúčastniť tejto súťaže.

    Seiko SBDX001 MM300

    Seiko Samurai Save The Ocean SRPC93
    Seiko SKX009J

    Seiko SBCA001 spirit military
    Casio G-SHOCK GW-M5610

    Casio ARW-310
    Casio W-54US
    Minulosť: Seiko 7002 mod, Longines Hydroconquest L3.642.4.96.6, Glycine Combat Sub 3863.3, Seiko SNM009 Samurai, Seiko SBDC003 Sumo, Seiko SKX007J

  • to je ukradnuté, či sa pomýlil alebo nie. Ak z tej odpovede bolo jasné o akú značku ide, a bola správna - tak o víťazovi nie je pochýb.
    Iba ak by v ponuke Toptime bola aj značka Awuadive... :mrgreen:

  • Chlapi! Ta čo ja s vami budem teraz robiť?

    Každý, kto sledoval hneď odpovede, si mohol všimnúť, že ako prvý svoju odpoveď zverejnil @Adam. Avšak s preklepom uviedol Awuadive, nie Aquadive. Teraz je to už opravené ale ja som si to všimol.. Každému je jasné, že išlo iba o obyčajný preklep a Adam vo svojej podstate správnu odpoveď vedel. Klávesa W sa nachádza hneď vedľa Q..

    Ale vo svojej podstate, ak by som to uznal, tak by mohol druhý v poradí so správnou odpoveďou ( jacopobelbo) namietať, že on uviedol ako prvý správnu odpoveď, čo je pravda. Pretože ide o značku Aquadive, nie Awuadive :)

    Nuž, keďže nechcem ani jednému spraviť zlé Vianoce, rozhodol som sa, že darujem cenu obidvom. Dnes zašlem hodinky jacopobelbovi, a Adamovi až v Novom roku, lebo ich budem musieť objednať od výrobcu (nemám dvojo skladom).

    Ďakujem pekne všetkým zúčastneným, bola to sradna a trošku aj napätie;) Ostatní súťažiaci získavajú aspoň malú cenu útechy a to 10 H-Coins za každú správnu odpoveď. Tie budem udelovať neskôr. @jacopobelbo, pošli mi prosím adresu, hodinky pošlem ešte dnes;-)

  • Peter klobúk dole pred tvojím gestom! Vážim si že ako si sa k tomu postavil a patrí ti moje jedno veľké ĎAKUJEM!!! Teším sa ne ne veľmi, a vôbec nezáleží na tom kedy prídu :) Ešte raz veľké ĎAKUJEM :amen:

    A samozrejme blahoželím aj kolegovi jacopobelboovi :super:

  • Takže sú v podstate dve prvé miesta :)
    Chalani, gratulujem teda obom. Adam, super, nesklamal si, mal som si staviť. Môžeš mi zobrať pivo :mrgreen:
    Peťo, úctyhodný počin odoslať výhru obom. Moja poklona.
    A všetkým príjemný Vianočné sviatky. :hello:

  • Ahojte všetci, tak v prvom rade ďakujem Peťovi za fajnové adrenalínom presýtené predvianočné obdobie aj za jeho spravodlivosť že sme vyhrali obaja aj s Adamom, gratulujem Adamovi k výhre bol naozaj rýchli, ostatným spoluhráčom ďakujem za podporu. Prajem Vám všetkým príjemné prežitie vianočných sviatkov. jacopo

    "Blood In The Water, Water In Its Blood."

  • Wau Peto, tak toto sa len tak nevidi. Nielenze si spravil pekne vianoce obom vyhercom ale aj mne tymto svojim rozhodnutim. :)
    Inak velmi pekne dakujem ze som sa mohol zucastnit takejto super sutaze (aj ked rozstrel mi nevysiel), velmi som si to kazdy den uzival a trochu mi to aj bude chybat. Ale aspon sa uz mozem plnohodnotne venovat rodine a pripravam na vianoce ;) Tak stastne a vesele a vyhercom este raz srdecna gratulacia! :super:

  • @mapo Spoľahni sa :alcool1:
    A taktiež Vám všetkým prajem pekné :.v: :.i: :.a: :.n: :.o: :.c: :.e: :hello: