Vianočná súťaž o hodinky 2014

  • Vianočná súťaž 2014 s fórom Hodinkomania.sk

    Ahojte hodinkomaniaci, aj tento rok vám prinášame vianočnú súťaž o hodinky Laco Valencia:) Do súťaže sa môže zapojiť každý užívateľ diskusného fóra. Pôjde o obrázkovo-vedomostnú súťaž.

    Pravidlá súťaže:

    - Súťaž sa začne 1. decembra (pondelok) a bude trvať presne tri týždne do 21. decembra 2014. Súťažiť sa bude iba v pracovné dni! (22.12 bude vyhlásený výherca)
    - Otázky budú obrázkové ale aj vedomostné! Pri obrázkových budete hádať označenie hodiniek (značku a model), ktoré budú zobrazené na súťažnom obrázku. No nebude to také ľahké, pretože obrázok hodiniek nebude celý ale len malý výrez, resp. časť hodiniek. Vedomostné otázky sa budú samozrejme venovať hodinárskej tematike.
    - Otázky budú v samostatnom vlákne, otázok bude dokopy 15. Nová otázka pribudne každý pracovný deň približne okolo 10:00 hod.
    - Odpovede môžete zasielať ako súkromne správy (konverzácie) členovi @esqueleto najneskôr následujúci kalendárny deň do polnoci od času kedy bola otázka položená! Na neskoršie odpovede sa neprihliada! Odpovede prosím nepíšte na moju nástenku ani priamo do vlákna ale výlučne iba do konverzácie!! Inak ich predsa uvidí každý!:) Na začiatku ďalšieho týždňa uverejníme tabuľku s aktuálnym poradím.
    - Za správnu odpoveď bude 1 bod, za nesprávnu 0 bodov, opravné odpovede sa neuznávajú!
    - V prípade zhodnosti počtu bodov viacerých súťažiacich bude nasledovať rozstrelová otázka, ktorú finalistom uverejníme 22.12. o 10:00 hodine a vyhrá ten, kto odpovie priamo do vlákna so súťažnou otázkou ako prvý!
    - Vyhlasovateľ súťaže si vyhradzuje právo súťaž zrušiť, alebo vyradiť zo súťaže súťažiacich, ktorí sú podozriví z manipulovania výsledkov. Duplicitné kontá sú zakázané, každý sa môže do súťaže zapojiť iba raz!

    Hlavná výhra sú automatické hodinky Laco Valencia v hodnote 298 EUR. Ich bližšiu špecifikáciu nájdete tu: http://www.toptime.sk/laco-valencia-miyota-automatic.html

    Sponzorom súťaže je internetový obchod https://hodinkomania.sk/www.toptime.sk

    Súťažné otázky nájdete v tomto vlákne:  Vianočná súťaž o hodinky 2014 - súťažné otázky

    Verím, že sa vám naša vianočná súťaž bude páčiť a želám vám príjemne súťaženie:-)

    PS: V tomto vlákne môžete diskutovať. Súťažné vlákno pribudne neskôr a bude slúžiť iba pre otázky, nie na diskusiu.

    EDIT 8.12.2014 - priebežné vyhodnotenie za prvý týždeň súťaženia nájdete v prílohe.

    Ak by mal niekto pripomienky, dajte mi prosím vedieť. Môže sa stať, že som niekde urobil chybu.

    EDIT 15.12.2014 - pridal som nové priebežné výsledky po druhom týždni súťaženia.

  • tak...tesim sa na pondelok

    Davosa L.E. RAF 1945-2015, Steinhart Nav.B-Uhr II 44mm, Steinhart Ocean One Blue Premium, Casio Oceanus OC-500D-2A, Casio G-shock GW9200-1, Vostok Europe AN-225 Mriyja, Vostok Europe GAZ-14 Limousine, Vostok Europe GAZ-14 Dualtime, Tissot T-touch II Titanium, ZENO Pilot Basic 1946, Vostok Europe TU-144 dualtime, Vostok 2609, Vostok 17 Jewel 2409 Brown Dial Two Tone Case, Parnis St2505 Power Reserve ...

  • hurá, ideme nato :ghee: teším sa, nie že vyhrám ( ako inokedy zlyhám v závere v rýchlosti ) ale na to rozšírenie obzoru :super:

    A stitch in time :D

  • tak tomu sa už hovorí poriadna súťaž :super: , za veľkorysú cenu patrí "vedúcemu" naša vďaka a potlesk :amen: . bude to dramatický advent, ja to na rozdiel od niektorých predpisateľov určite vopred nezdávam, ale v každom prípade idem do súťaže vyhrať ::d

  • Zatiaľ 11 súťažiaci a všetci správne odpovede:-) Asi to bolo príliš jednoduché:-) pepescom dokonca napísal z akých hodiniek súčiastka pochádza, to je už vyšší level :amen:

    Nebudem každému jednému zvlášť odpisovať, či som odpoveď dostal. Ak si chcete byť istí, či som vašu odpoveď prečítal, v konverzácii nájdete kedy som sa jej naposledy zúčastnil. Keď to bolo neskôr ako ste napísali odpoveď, tak som ju samozrejme prečítal a zaznamenal:-) Viď priložený obrázok.

  • Choď hore v tomto vlákne a tam máš v pravidlách súťaže červený riadok a za ním link.

    Epos Passion 3409,Seiko SNZH53K1, Tissot Visodate, Certina DS Podium Shape chronograph, Omega vintage kúsok cca z r. 1940, Prim

  • vážení vážení, heelp!
    sa to tu voľáko pomenilo a neviem ako vlastne mám zaslať vedúcemu tú správu so správnou odpoveďou, kedysi tu bolo také klikátko že SS, ale teraz nyšt nevidím, chlapi, pomáhajce, pls.