Breitling Avenger II Seawolf vs Breitling Steelfish

  • Ahojte.
    Pred nedavnom som tu prezentoval svoje nove hodinky Breitling Steelfish a zasa mi nieco lezie do hlavy :). Citim neodolatelne nutkanie v sebe na to aby som vyskusal Breitling Avenger Seawolf II so zltym cifernikom na kaucuku. Nie som vsak ani nahodou v tom isty ci by som mal menit tie moje... A preto by som poprosil o rady, nazory a vsetko co by ste k tomu napisali. Asi by to nebola rozumna zmena ale kto vie... ;)

  • smelo do toho, ja vidim subjektivne radu Avenger/Super Avenger niekde nad radou Superocean Steelfish, takze ak sa ti pozdavaju, tak nevahaj a chod do nich.. Akurat mam obavy trosku zo zlteho cifernika, je to taka letna ficurka, ktora podla mna za chvilku omrzi a pojde znova do sveta, takze kupa nejakych likvidnych jazdeniek by mohlo byt tym spravnym riesenim :super:

    Breitling do kazdej rodiny!!! :malin1:

  • Seawolfy sú skvelé hodinky. Ak by som si mal vybrať medzi modelmi Steelfish a Seawolf, tak by som neváhal ani minútu a šiel by som do Seawolfov. Akurát by som určite nezvolil verziu so žltým ciferníkom. Top je u mňa šedý a hneď za ním čierny s číslami na indexoch.

  • za mna tiez Seawolfy, no ta zlta mi ale vobec nic nehovori... tie nove hranate cisla tomu uplne vzali charakter, takze ak chces nove, tak uz radsej indexove ;)

    na fotke je starsi model, ale novy sa az tak nelysi ;)

  • Som trochu prekveny ze zatial vsetci ste za Seawolfy, ale :amen:
    Su super aj s sedym a ciernym cifernikom, uz som nad nimy uvazoval ale nejak ma laka ta zlta farba, je taka kontrastova s Ocean Racerom. Hoci som daval vzdy prednost tahu ale tato kombinacia jednoznacne s gumou.
    Ano, prave to ze ma tak laka ten zlty cifernik nie ze potom sa za kratky cas okukaju a znovu budem tam kde som teraz :(
    Tie cisla mi asi preto pripadaju teraz vhodnejsou volbou lebo predosle SAvengery mali indexy a tie som pozeral dost aby som teraz potreboval zmenu :mrgreen: sice to mam aj s rybami.
    Este taka myslienka na koniec, nebolo by to krok spat keby som menil na SW?

    Breiling Superocean Steelfish Chrono, Breitling Super Avenger, Longines HydroConquest Chrono, Victorinox Summit XLT