Casio Edifice EQW A1000B-1A /449€ -- 99€/

  • doplnim video ..

    External Content www.youtube.com
    Content embedded from external sources will not be displayed without your consent.
    Through the activation of external content, you agree that personal data may be transferred to third party platforms. We have provided more information on this in our privacy policy.


    Prim sport II
    SEIKO 5 snk 645 k 1
    Seiko 5 snk 369 k 1

  • tak nakoniec to dopadlo asi takto... :)

    JA
    Dobry den,chcem sa opytat, ci tato cena plati (mali cenu 99,90€) Ak ano, ake je postovne do BA, dakujem.http://www.vivantis.sk/hodinky/edifice-eqw-a1000b-1a.html
    e-shop Vivantis.sk
    Dobrý deň,
    Ďakujem za mail.
    Cena na našom shope i dostupnosť podľa dátumu platí, poštovné na uloženku Bratislava je 1 EUR, s doručením na osobný odber v hotovosti.
    JA
    Dobry den,oco si dane hodinky objednal a prislo mu, ze nie su dostupne. Ako to teda je??Dakujem.
    e-shop Vivantis.sk
    Dobrý deň,
    ďakujem za mail.
    Bohužial tieto hodinky už nie sú skladom. Boli v množstve pár kusov za akčnú cenu,zákazníci v poradí pred Vašou objednávkou ich rozpredali, je mi ľúto, objednať ich momentálne už nie je možné.
    JA
    Dakujem za info, ale neverim Vam. Tu cenu ste tam mali niekolko dni. Ked som Vam napisal, ci je cena OK, napisali ste ze hej. Niekolko malo hodin na to ich otec objednal a zrazu vypredane. Jasny dokaz o nekalych marketingovych praktikach – radim Vas na zoznam nepoctivych e-shopov a rozsirim na facebooku... Pritom stacilo normalne napisat ze chyba v oceneni atd...
    S pozdravom
    e-shop Vivantis.sk
    Ďakujem za Váš názor.Keďže mi to nedalo, hneď som preveroval stav a cenu hodiniek, ktoré boli vypredané.
    Prijmite prosím moje ospravedlnenie, chybou obchodného oddelenia, ktoré nestihlo stiahnuť cenu na shope, ktorá bola omylom zle zadaná,a zákazník dostal mylné informácie.
    Mrzí ma, že som Vás zaviedol nie mojou chybou na zlé informácie,mrzí ma to a následky na moju osobu plne akceptujem a chápem Vaše rozhodnutie.
    JA
    Dakujem za uprimnost...

  • Pozeráš na inhodinky.sk, to je tu u nás na námestí, mám s nimi fajn skúsenosti ale tiež nie je všetko pravda. Niekedy nemajú na predajni či sklade to čo píše stránka. Ale viem, že ich tam majú mrte veľa.

  • tak nakoniec to dopadlo asi takto... :)
    .
    .
    .

    ..dobra vyhrazka, ze rozsirim to na FB :mrgreen:

    aj ja to najblizsie skusim na niekoho, stylom: "ked to neurobis, mazem si ta z priatelov na FB" :mrgreen:

    Breitling do kazdej rodiny!!! :malin1:

  • Mišo tak ho nepusti na fórum :D Lebo z 3 bude 10 :D , a už bude jasný jak my všetci .. :malin1:

  • Pozeráš na inhodinky.sk, to je tu u nás na námestí, mám s nimi fajn skúsenosti ale tiež nie je všetko pravda. Niekedy nemajú na predajni či sklade to čo píše stránka. Ale viem, že ich tam majú mrte veľa.


    Nemaju vsetky, ale ako som sa u nich informoval nedavno, je mozne hodinky z ich webu objednat na predajnu a prist vyskusat bez nutnosti kupovat. Dokonca som sa emailom infomoval za uplne ine hodinky, co nemali ani na stranke a nemali problem objednat na vyskusanie v predajni ak mam zaujem a rovno mi oznamili cenu aka bude. Bola ale trochu vyssia nez na online portaloch inde (mozno sa to ale vyrovna s postovnym, neratal som to).