Omega Speedmaster Grey Side of the Moon

  • Predajný úspech modelu Speedmaster Dark Side of the Moon, motivoval Omegu k vydaniu ďalšieho modelu Speedmaster Grey Side of the Moon. Tento krát máme dočinenia s hodinkami inšpirované mesačným prachom. Pri výrobe týchto hodiniek museli švajčiarsky hodinári aplikovať špeciálny postup, ktorého výsledkom je farba verne stvárňujúca farbu mesačného povrchu.

    Novinkou ktorá zatiaľ nebola použitá pri žiadnom modeli tejto značky je vyplnenie gravírovanej tachymetrickej škály na lunete fosforeskujúcou zmesou Superluminova.

    Ciferník je z pieskovanej platiny rýdzosti 950 ktorý dobre zapadol do okolitej "šedi". Ukazovateľ na pozícií 3 hodiny s sebe združuje 12-hodinový a 60-minútový sčítač. Sklíčko tu nájdeme zafírové s antireflexom s oboch strán.

    Tak ako u predchodcu aj tu nájdeme strojček Omega Co-Axial 9300 ktoré dopĺňa zadný zafírový priehľad.

    Novinka Omega Speedmaster Grey Side of the Moon príde do obchodov vo februári 2015, a predávať sa bude za cenu 9 500€.
    ZDROJ: (hodinárskymagazín)

  • Tak toto sú naozaj krásne hodinky, dokonalé...

    Epos Passion 3409,Seiko SNZH53K1, Tissot Visodate, Certina DS Podium Shape chronograph, Omega vintage kúsok cca z r. 1940, Prim

  • Zabudol som napísať že u predchádzajúceho modelu ma veľmi fascinovalo, ako sa krásne leskli na tom videu od FRESMAGAZINE. Kto vie ako tu bude u tohto modelu, ale predpokladám že rovnako kedže je to taktiež keramika :) Ale aj tak sa mi trošku viac páčia Dark Side of the Moon.

  • Pripajam video z našej produkcie:)

    External Content youtu.be
    Content embedded from external sources will not be displayed without your consent.
    Through the activation of external content, you agree that personal data may be transferred to third party platforms. We have provided more information on this in our privacy policy.