Davosa Trailmaster - black

  • Podla mna su velmi fajn a trochu ine ako "klasicka" produkcia. Okolie ich hodnoti ako "pekne" a "take obycajne". V podstate su to sede mysky, co zaujmu hlavne majitela. Najviac ohlasov zatial zaznamenali cierno-zlate Glycine. Darmo..fashion.. :)

    Narazil som na jednu otravnu vec s cordura remenom - zachytavaju sa na nom vlakna z oblecenia (mikina) a treba ho casto ocistovat. Tento isty problem som mal aj s textilnym Glycine remenom. Takze na chladnejsie obdobie pojdu urcite na kozu. Quest je jasny, cierna koza s cervenym presitim ::d

  • Ja mám pocit že k tým hodinkám sa hodí snáď všetko :) Doteraz to boli samé dobré kombinácie :)

  • Takze po nejakom case hodnotim kupu stale pozitivne. Len 3 veci ma trochu irituju:
    1. velmi ostra korunka, zarezava sa do ruky a natahovanie odiera prsty. Teda bola ostra..5 minut so smirglom ten problem vyriesilo :)
    2. lumi - v podstate ako keby ani nebola. Na tool hodinky je to pre mna nepochopitelne. Uvidim ako dopadne iny re-lume projekt a podla neho poslem aj tieto na tuzing.
    3. nemoznost nosenia NATO (a chybajuci tah) - vdaka specifickemu tvaru puzdra, nenasadim ziadne NATO remene a k pieskovanemu puzdru nedopasujem tah. Davosa ma vo vyrobe matny mesh, tak snad ten zapasuje (do vianoc ho hadam stihnu dat do predaja).

  • Takze Davosa po dlhom case odpisala, mesh z ich produkcie pre iny modelovy rad (zabudol som ktory) na hodinky sice pasuje, ale velmi natesno a odiera puzdro. Takze treba cakat a bombardovat ich ziadostou o specificky tah na Trailmaster. Ak nedostanu viac poziadaviek, nevyrobia ho. Ak ano, ano :)