Tag Heuer Formula 1 automatic

  • vieš ale ja sa nebojím kvality hodiniek, par tagov som už ošahal a viem že tam sa báť nemusím. Mne sa len nepáči že značka ako TH si dovolí spraviť tak na prd sponu k tak dobrým hodinkám. nie sú to hodinky za milión ale ani za 10 eur tak myslím źe v tejto cene by to už mala byť samozrejmosť spraviť to poriadne.

    Ale teda čo sa hodiniek týka.. myslím že sú fakt pekné, strojčeka by som sa tiež nebál "The three-hand Calibre 6 is a base Swiss Sellita". To že kolekcia formula je entry level pre TH je mi fuk, tieto sa mi páčia viac ako aquaracery (300) a tá cena je zas len o 100 vyššie.

    Vidíte niekto na nich nejaký viditeľný nedostatok ?

  • jj toto je PRESNE to čo sa tu snažím povedať od začiatku :D no počkám si na výplatu a asi do nich pôjdem, vyzerajú fakt fajn, čierne hodinky potrebujem už, všetkého vela škodí (aj modrej :D). AR ja moc neriešim, viem že nejaký majú ale z fotiek to vyzerá byť v pohode. Som zvedavý kolko bude stáť tá TH racing gumka. Tú by som k nim rád objednal potom asi.

  • Tak gratulujem, som zvedavý na živé foto. TH F1 boli moje prvé hodinky od renomovaného výrobcu a mám na ne krásne spomienky. Keď prišli, bol som nadšený kvalitou spracovania každého detailu. Určite ti budú robiť radosť.

  • ďakujem, dúfam že z nich budem aspoň tak nadšený ako si bol ty !

    mne nešlo o to aby boli od nejakej známej značky( TH mi nikdy nebol nejak viac sympatický, kým som kúsok viac o nich nečítal), aj keď to už asi beriem ako malé plus. Páčia sa mi a dúfam že aj na živo to bude pecka.

  • Super tesim sa s tebou, bolo by super keby sa podarilo predstavenie novinky na fotkach z Talianska.
    Je dobre, ze tu budu hodiny od hujera, lebo je to znacka, ktora ma co povedat, ale mi pripada , ze u nas je trochu zaznavana.

  • no ak stihnú prísť dovtedy tak rozhodne v taliansku nafotím kopu fotiek :D

    Neviem presne čo znamená že je zaznavana. Ale moc ich tu neni to je fakt, nejaké aquaracery sa tu tuším predávali nedávno, ale to bolo tak všetko. Jo a ešte na tom jednom zraze kde si bol aj ty boli jedny carrery myslím.

    Raz som čítal, že každé fórum má pár svojich preferovaných značiek. Tak možno TH nepatrí medzi tie ktoré tu "letia" :D nevadí mi to, aspoň to bude zas niečo neokukané.

  • Preco sa vobec uchyluju k takym plechovo vypdajucim sponam? vypada ako na Fosiloch za 70€.. inak tie formule su krasne

    Sorry za OT, nechcem mentorovať, ani poučovať, ale strašne zle sa mi čítajú tvoje príspevky. Toto je kultivované fórum a nie SMS oznamovňa, a slovenčina je krásna vďaka interpunkčným znamienkam


    Odoslané z môjho iPhone cez Tapatalk

    A stitch in time :D