Muhle Glashutte Terrasport II

  • Dnes som mal tú česť vidieť na živo Terrasporty. Konečne pilotky, ktoré sú krásne, nie velké a výborne spracované. Nie som si istý či fotky ukážu všetko čo chcem povedať. Na fotkách sú 44mm (Terrasport I), mám pocit, že pre mňa kúsok velké, ale velmi dobre spracované, so super lumi a krásnymi ručičkami. Na fotkách mi kúsok vadil dátum ale na živo to bolo úplne ok. Muhle síce dáva do hodiniek ETY ale SW ale velmi ich modifikujú, majú pekný rotor (zo zadu som ich zabudol odfotiť, ale verím, že si vygúgli ten koho to zaujíma).

    mne sa páčia ovela viac na kožke ako na ťahu -

  • External Content www.youtube.com
    Content embedded from external sources will not be displayed without your consent.
    Through the activation of external content, you agree that personal data may be transferred to third party platforms. We have provided more information on this in our privacy policy.

    External Content www.youtube.com
    Content embedded from external sources will not be displayed without your consent.
    Through the activation of external content, you agree that personal data may be transferred to third party platforms. We have provided more information on this in our privacy policy.

    Tak tu sú ešte 2 videá kde sú hodinky vidieť "live". Sú fakt super a myslím, že netreba hovoriť že momentálne sú horúci kandidát na moje ďalšie (robím si zálusk na tú 40mm verziu)

  • Zdieľam rovnaký názor ako ty :) Pozeral som to video a zo zadu sú taktiež veľmi vydarené. Páči sa mi aj rozmer, tých 40 mm je akurát na moje zápästie. Doteraz som pilotkám moc nefandil :( Nevedel som som nejako prísť na chuť, no čím ďalej (aj vďaka týmto Terrasportom) musím uznať že pilotky majú niečo do seba :) Takže svoj ďalší ciel vidím jasne. Kúpa pilotiek :)

  • veru, viem ako sa cítiš.. :D aj máš už nejaké typy ?

    Ja budem tu kúpu realizovať asi až budúce leto. (dovtedy by som mal našetriť) :D Ale určite som zvažoval aj Steinhart, a tak isto ma zaujala značka Archimede, vychádzal som ale len z TopTime. Určite si nechám poradiť aj tu na fóre nakoľko taký veľký prehľad nemám :)

  • Mišo čakal som že máš nejakú výhradu k nim.. ručičky moc tenké, dátum na divnom mieste, sekundovka nemá lumi, ciferník moc pekný.. a podobné :D

  • Ja budem tu kúpu realizovať asi až budúce leto. (dovtedy by som mal našetriť) :D Ale určite som zvažoval aj Steinhart, a tak isto ma zaujala značka Archimede, vychádzal som ale len z TopTime. Určite si nechám poradiť aj tu na fóre nakoľko taký veľký prehľad nemám :)

    ano nechať si poradiť neni nikdy na škodu, pozri ešte Alpiny - tiež majú pekné pilotky. Neviem ale čo ešte také je v tejto cenovej kategórii.

  • Vďaka za tip kuknem určite :)

  • Mišo čakal som že máš nejakú výhradu k nim.. ručičky moc tenké, dátum na divnom mieste, sekundovka nemá lumi, ciferník moc pekný.. a podobné :D


    bolo to davno a boli v sirsom okruhu adeptov, takze presne dovody co a ako si uz nepamatam. no ak chces terajsi nazor, tak by som povedal asi to co ty, rucicky na pilotky moc tenke - posuva to hodinky smerom k elegancii, dalej zadne sklicko, zadne veko nie je srobovacie, ale len uchytene srobikmi - toto je asi len psycho, pokial garantuju vodotesnost tak neni o com. font pisma neni tak uplne cisto pilotkovsky, pripomina mi detske hodinky. toto mi trochu vadi aj na tych novych pro pilot od orisu (vid foto), inac by som z tychto dvoch volil jednoznacne oris. pridu mi viac tool, viac chlapske, proste maju vacsie a chlpatejsie gule ako tieto - skor elegantne univerzalne pilotky. moze to vyzniet ze som ich zniesol pod ciernu zem, no ber to ako len vypichnutie detailov. su to samozrejme paradne hodinky a taka pikoska - bratrancovi sa velmi pacia a rozmysla o nich (ak sa mi ho nepodari presvedcit na orisky :) )

    a este len tak pre zaujimavost, ak sa ti pacia male prakticke pilotky, tak pozri aj tuto recenziu, tieto som tiez rozmyslal, technicky dokonale hommage iwc mark 15 za pouhyyych 500€ ;) http://watcharama.com/speedbird-iii-prs-22
    kibi : http://www.photowatches.eu/thumbnails.php?album=47

  • no fúha.. :D len to čo ty vidíš akoo nedostatky (ručičky napr) ja vidím ako plus. Tak isto ten font. Rozmýšlal som aj nad Damaskom, niečo čo je skoro IWC len bez IWC nechcem. Na Damasku mi vadí niečo, neviem čo (na niektorých fotkách mi pridu ako umelohmotné, aj keď viem že tá ich ocel je top). Tieto Muhle sú ako si napísal, pekné trošku aj elegantné menšie univerzálky, na tom nie je nič zlé.

    Tie Oris sú (v mojej hlave :D) vôbec neni súper pre ne. Tým neurážam Oris, vela hodiniek sa mi od nich páči, ale zrovna hentie ani moc nie, ale ako si napísal, určite sú dobré aj všetko, len sa mi moc nepáči ako vyzerajú.

  • Trošku som zbystrel :D Misoo ako to že IWC za 500?? Veď to je rozprávková cena na takú značku, teda aspoň ja som z toho v údive 8|. Ďalej čo sa týka Oris-iek, všetky čo som pozeral boli cez 1 000 € čo je na mňa už dosť. Ale sú to krásne hodinky. Kubo007 čo som ja hľadal tak nie. :nono:

  • Adam to nie su IWC skutocne. Je to hommage, vyzeraju tak,ale nie su od nich.

    Veď sa mi to hneď nezdalo ale to slovíčko hommage som si všimol až teraz :D ďakujem za upresnenie :)

  • Kubo, damasko ee, az v prahe tusim... a tie nove Orisky som este nechytkal, u nas ich este nemaju v predajni.
    Stowa ano, velmi sa mi paci ich tvar puzdra a lunety, velmi pekne to vyzera pre moje oko. Akurat ak by boli aspon 42, bo 40 sa mi vidi na pilotky malo. Male pilotky mi pridu ako detske/dedkovske hodinky :) Ale velmi sa mi paci ze si mozes vybrat logo/bez loga, datum/bez datumu, atd... :super:
    btw, pekne fliegre robi aj Tourby

  • adam veď aj tie Muhle stoja 1100 (v chronoshope).Mišoo ja rozumiem ale ak chcem pilotky môžem mať maximálne 42mm a do tej velkosti mi pasuje fakt akurát damasko a muhle. Tie tourby su velmi pekné. z damaska myslím niečo takéto velmi sa mi páči tá luneta aj táto farebná kombinácia ale neviem či sa mi bude páčiť že bude svietiť ciferník a nie ručičky