Squale 101 ATMOS Black - 2002LUX - Limited Edition

  • SQUALE 101 ATMOS Limited Edition je obmedzená na 10 kusov. Hodinky sú remake z pôvodných 101 ATMOS z 70. rokov s moderným nádychom. A zberateľský kúsok pre zberateľov, ktorí chcú malú limitovanú sériu. Každý kus je ručne vyrobený a každý zo 167 diamantov je individuálne osadený majstrom šperkov vo Florencii, pomocou mikroskopu. 2002LUX je poháňaný Swiss Made ETA 2824-2 automatickým strojčekom.

    SQUALE 2002LUX prichádza s kombináciou čiernych a bielych diamantov. Kombinácia čiernych a bielych diamantov vytvára atmosféru moderného lesku a jemného kúzla. Ideálne pre náročných zberateľov. 1000m potápky so slávnou lunetou a 3,5 mm hrubým zafírovým sklíčkom s dvojitým tesnením pre zaistenie vynikajúcej odolnosti. Všetky detaily sú starostlivo navrhnuté, vytvorené tak, aby vznikol produkt, ktorý udržuje vieru so značkou SQUALE. Púzdro je vyrobené zo švédskej ocele, spoľahlivosť chodu je zaručená - ETA 2824-2, ktorá SQUALE spolupracuje asi 50 rokov.

    Cenovka: 4 980,- USD

    zdroj: gnomonwatches.com

  • ešte pridám špecifikácie:
    Lumi: SuperLuminova
    Púzdro: 316L Stainless Steel - leštené
    Osadené kamene: 167 Diamantov; 148 čiernych, 19 bielych
    Korunka: šróbovacia na 4.hodine
    Ťah: 22mm Squale signed mesh strap
    Vodotesnosť: 1000m
    Priemer púzdra: 44mm
    Hrúbka: 14.5mm
    Rezerva náťahu: ~42 hodín

  • Samozrejme veľmi hodnotné a zaujímavé hodinky, čo sa týka limitky na 10 ks tak určite veľké plus... ale som toho istého názoru: tie diamanty v potápkach to teda nem moc dobre, celé zle. Nápad fajn ale asi ani tých zberateľov nebude veľa čo by sa o toto pobili :langue:

  • Ako zberteľský kúsok určite dobré, ale pri tom počte kusov v limitke mohli zvoliť nejaký zaujímavý historický kaliber a nie ETU, tým to docela zabili.

  • mathyk wrote:

    ak si všimneš sú tam aj čisté diamanty (10-minútové indexi na lunete).


    Su tam aj ciste, ale ten pomer.. :) Ako mne sa cierne diamanty pacia, sam jeden nosim, ale plne si uvedomujem, ze ide v podstate o bezcenny odolny 'kamienok' :)

  • vidno ze sutre su uplne mimo mna... ked som prvy krat zbadal ze ide o cierne diamanty, tak si vravim ze fuha, to sa nevidi len tak, vsade drbu tie klasicke priesvitne... :mrgreen:

  • kdyby to nestálo takovej nesmysl, tak ja sem takovej uchylák co se týče designu hodinek , že bych do toho klidne šel :)

    Kdo chce hledá způsoby, kdo nechce hledá důvody