Patek Philippe Nautilus

  • External Content www.youtube.com
    Content embedded from external sources will not be displayed without your consent.
    Through the activation of external content, you agree that personal data may be transferred to third party platforms. We have provided more information on this in our privacy policy.

    nadhera

    http://patek.watchprosite.com/show-forumpost…ts-chronograph/

  • Verím že raz si ich kúpim :) TOP model u mňa.

  • misoo súhlasím s tebou. Len neviem sa rozhodnúť medzi remienkom :/ Raz sa mi páči kožený raz kovový :) Ale pri tomto modeli je na výber aj dosť farieb ciferníka ako som tak študoval :) Ale zatiaľ asi vyhrali tieto ->

    PS: čo vravíš na takéto niečo ? http://www.bestwatchonsale.co.uk/patek-philippe…ial-p-4861.html Nevyzerá to ako lacná činska kópia. Ale hodili by sa nejaké skúsenosti prípadne rady ak máte dačo chalani :)

    A na záver si nemôžem odpustiť toto video http://www.youtube.com/watch?v=SMBzeOzssT8 8|

  • no... su to fejky so vsetkym co k tomu patri, je to na tebe ci ta takato vec uspokoji... za tie prachy by som si radsej kupil nejake normalne poctive hodinky ;)
    edit: pozeral som si ich longi hydroconquest co mam akurat na ruke a porovnaval detaily tahu, spony, puzdra a zadneho veka, a vyzera to ze su na fotkach bud originalne hodinky, alebo je to fakt perfektna kopia... 8|

  • Hej hej jasné že to nie je originál. No a toto som mal na mysli že tie hodinky vyzerajú dosť dobre :) Tá stránka má v ponuke more modelov a všetky vyzerajú že to je taká vyššia úroveň replík. Samozrejme že za tú cenu by človek mohol mať aj dobré hodinky ktoré niesu napodobenina ale ako sám píšeš je to perfektná kópia :) A za 90€ sa dá kúpiť originál balenie Patek Philippe tak ako bolo na tom videu :D Ale predsa len by to chcelo tú repliku vidieť naživo... video to tak nezachytí :/

  • Raz sa k nim dostanem určite ::d ;)

  • To video je super. Zaujal ma hlavne ten box, absolútny luxus a spracovanie. Za hodinky samozrejme tiež palec hore, nie nadarmo sú v Haute Horlogerie.

  • K tej stránke: poklikal som, pozrel som. Nie som až taký znalec ale podľa mňa jedny z najlepších fíkov čo som kedy videl. (napr. IWC) Z fotiek mi to príde ako fakt celkom kvalita. (ale zas, je to len fotka) Do väčšiny dávajú podľa popisu Valljoux, kto vie či to tak bude.
    Ale celkovo súhlasím s Mišom, radšej by som prijal nejaké origo, aj keď nie tak vychytené ako toto.

  • Hej hej jasné že to nie je originál. No a toto som mal na mysli že tie hodinky vyzerajú dosť dobre :) Tá stránka má v ponuke more modelov a všetky vyzerajú že to je taká vyššia úroveň replík. Samozrejme že za tú cenu by človek mohol mať aj dobré hodinky ktoré niesu napodobenina ale ako sám píšeš je to perfektná kópia :) A za 90€ sa dá kúpiť originál balenie Patek Philippe tak ako bolo na tom videu :D Ale predsa len by to chcelo tú repliku vidieť naživo... video to tak nezachytí :/

    Adam, kúpiť si originálnu krabičku k falošným hodinkám je ako obaliť motor z trabantu do karosérie Ferrari.. Aspoň, že zvuk auta bude podobne hlučný :)

  • Adam, kúpiť si originálnu krabičku k falošným hodinkám je ako obaliť motor z trabantu do karosérie Ferrari.. Aspoň, že zvuk auta bude podobne hlučný :)

    Máš pravdu :) Ja som to myslel tak nadnesene že keď už tak všetko :D Ale zas aspoň by ich bolo v čom skladovať, vyzerá dobre :)

  • smelo do nich, rad si ich pozriem nazivo potom na zraze :D


    mišo verejne napáda ku kúpe fejkov? 8|

    Jedna vec je, čo vidíš na obrázku a druhá je, čo ti reálne príde domov. Bežná praktika pochybných stránok s replikami.


    osobnú skúsenosť s tým nemám, ale vraví sa že väčšinou sú na fotkách aj originály a v podstate človek kupuje mačku vo vreci. Ešte je taká otázka čo na to colníci, pri podozrivo nízko deklarovanej cene ich môžu kľudne zabaviť a zničiť, nie? Keďže to ide z UK.

  • Pozrel som lepšie tú stránku a to že má co.uk doménu, ešte nič neznamená. Ceny sú v dolároch a hlavná domena je .com.

    Keď si pozriete kontakt Anson Xiang, tak vám bude jasné, že hodinky pôjdu z Číny. A teda už cez colnicu! Tam je naozaj riziko, že tovar zhabú alebo budete mať aj opletačky..

    Takisto som pozrel lepšie tie fotky a ide o autentické fotky. Na detailoch ale vidno, že zďaleka nejde o také kvalitné fejky ako by sa mohlo zdať..

  • Pátral som trošku aj ja a veru je tak ako vraví esqueleto. Dokonca som narazil aj na jednu stránku kde písal jeden chlapík že bol maximálne nespokojný s kvalitou tovaru ktorý mu prišiel. A tá stránka sa snaží pôsobiť celkom seriózne. :D ... A videl som aj ceny okolo 700 dolárov čo je teda za fejky sakra veľký peniaz. 8|

  • Veru. Adam, zatiaľ si tu nový. Ale ak s nami vydržíš ešte mesiac dva, tak na fejky už podľa mňa ani nepomyslíš;) Ak by si si ich aj tak kúpil, za chvíľu ich pravdepodobne predáš.. Lebo zistíš, že to je falošná krása. Nebudeš sa s nimi môcť žiadnemu hodinkomaniakovi pochváliť, ostatným ľudom je to jedno, prídeš na to, že to spracovanie nie je zďaleka také super, možno sa ti budú extrémne omeškávat alebo utekať.. Záruka nebude v podstate žiadna.. A budeš rád ak sa na vôbec nájde nejaký kupec. Keď sa ti páčia tie štýly ako ma nautilus, pozri si "relatívne podobne" Dwiss alebo Lum-Tec V sériu.. Alebo akékolvek hodinkomaniakmi uznávané značky a určite ti spokojnosť vydrží dlhšie;)